UFC

(FOTO) MMA zajednica ismijala McGregorovu 'walkout' majicu: 'Izgleda kao loše izveden Masvidal ili Cerrone'

Conor McGregor
Ako je cilj bio privući pozornost, onda su u tome i uspjeli, ali u Reeboku se vjerojatno baš i nisu nadali ovako negativnim reakcijama na novu 'walkout' majicu Conora McGregora.

Conor McGregor posljednjih je tjedana glavna trema u MMA krugovima. Bivši dvostruki prvak vraća se u akciju po prvi puta od listopada 2018. godine i poraza od Khabiba Nurmagomedova.

Irsku zvijezdu dočekat će 18. siječnja na UFC 246 priredbi veteran Donald Cerrone, a dio promocije ovog eventa iznenada je postala i jedna Reebokova majica koja je ovih dana osvanula na službenom web shopu vodeće svjetske MMA promocije.

Nažalost po Reebok, UFC i McGregora, MMA zajednica žestoko je kritizirala dizajn koji nam prikazuje animiranu verziju irske zvijezde.

"Možda vam je trebala minuta da shvatiti tko bi to trebao biti. Na prvu smo mislili da je riječ o loše odrađenom izdanju Jorgea Masvidala ili Donalda Cerronea. No, onda smo pogledali izbliza, vidjeli tetovaže i shvatili da bi to trebao biti 'The Notorius'. Možda je riječ o McGregoru u srednjim godinama koji izgleda kao da je pri kraju duge noći tijekom koje je sam ispijao Proper Twelve. Ovdje nam se nameće nekoliko pitanja: Zašto nosi sat, trenirku, cipele... a ne rukavice?", pitao se ugledni borilački portal MMA Junkie koji ističe da ovo nije bilo koja majica već službena 'walkout' iz 'Legacy serije'. Što, po njihovom saznanju, znači da je Conor sudjelovao u dizajniranju ili je barem prihvatio dizajn...

Ništa blaži u komentarima nisu bili ni brojni fanovi koji su po društvenim mrežama ismijali ovaj 60 dolara vrijedan odjevni predmet.

Što vi mislite?

Linker
25. travanj 2024 05:46