UFC

(FOTO) Ngannou uz jednu fotografiju zaprijetio, a Jones ubrzo uzvratio: 'Doslovno ću te rastaviti!'

 Screenshot (YouTube)
Nastavlja se prepucavanje između Jona Jonesa i Francisa Ngannoua...

Jon Jones si je izgleda sam pronašao protivnika za potencijalni debi u teškoj kategoriji. A ako se priča koja je aktualna posljednjih dana razvije u pravome smjeru, aktualnom prvaku iz poluteške bi dobrodošlicu u 'kraljevsku' kategoriju trebao poželjeti Francis Ngannou.

U najnovijem valu poruka kamerunsko-francuski nokauter na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj Jones prima udarac te uz nju napisao:

"Da, moj prijatelju, svi imaju snagu u udarcima, ali ne onakvu kakvu imam ja. Pogodim li te ja ovako, ti više nećeš moći nastaviti s borbom."

Naravno, uvijek na društvenim mrežama aktivni 'Bones' nije propustio odmah reagirati.

"S jednom takvom snagom dolazi i ograničeno vrijeme tijekom kojeg je učinkovita. Trebat će ti dosta sreće da pratiš moj tempo i borilački IQ ako me ne budeš mogao 'ugasiti' u prvoj ili drugoj rundi. Doslovno ću te rastaviti. Koji je tvoj plan za pobjedu nad jednim od najpametnijih boraca u povijesti sporta? 'To je lako, samo ću se razmahati prema njegovoj glavi i u konačnici ga nokautirati' - nešto je što je rekao svaki protivnik s kojim sam se dosad susreo", uzvratio je Jones Francisu kroz dva komentara ispod njegove objave.

Čini se da je sljedeći na potezu UFC...

No da bi realizirali jedan ovakav spektakularni okršaj, iz najjače će svjetske MMA promocije morati 'odriješiti kesu' budući da je to jedan od ranije jasno postavljenih uvjeta.

Linker
26. travanj 2024 23:40