UFC

(FOTO) Nikad teži i širi TJ Dillashaw vratio se treningu

 TJ Dillashaw (Instagram)
Trenutno suspendirani bivši UFC-ov prvak bantam kategorije, TJ Dillashaw, vratio se treninzima te je objavio prvu fotografiju iz dvorane. Na njoj Dillashaw stoji u društvu Rampagea Jacksona i nekih drugih boraca, a rijetko tko je mogao ne primijetiti kako je nakupio poprilično nove mase.

Neki bi pomalo zločesto rekli kako TJ izgleda nikad gore. Bili bi u pravu, barem ako ćemo gledati po njegovoj MMA karijeri i stanju u kakvom je dolazio na svoje borbe bantam kategorije. Ovdje izgleda kao da je po kilogramima dio srednje.

No, imat će TJ dovoljno vremena za vratiti se u optimalnu formu i spremu. Tek je odradio operaciju i oporavak, a suspenzija mu traje još punih 15 mjeseci. Najavio je kako će istu iskoristiti da se izgradi kao borac i kao čovjek, no vjerojatno nije mislio na ovakvu građu. Treninzi tek počinju, ali mora se priznati da je rijetko tko ostao ravnodušan kad je vidio bivšeg prvaka u ovakvom izdanju.

S Dillashawom na fotografiji nalaze se Quinton 'Rampage' Jackson, koji se priprema za borbu protiv Fedora Emelianenka, kao i Juan Archuleta, Bellatorov borac, vlasnik omjera 23-2, kojem je u rujnu Patricio Freire prekinuo niz od čak 18 pobjeda.

Linker
26. travanj 2024 20:51