UFC

(FOTO) Pročitajte e-mail iz 2012. godine u kojem je UFC odbio McGregora

Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Conor McGregor danas je najveća zvijezda MMA svijeta, ali nekoć u UFC-u za njega nije bilo mjesta

Društvenim mrežama ovih dana ponovno hara "nekoć i danas" trend, a istom se priključio McGregorov trener John Kavanagh koji je na Instagramu podijelio 'screenshot' jednog e-maila iz 2012. godine.

Iz sadržaja koji je Kavanagh podijelio s fanovima možemo iščitati poruku UFC-ovog matchmakera Seana Shelbyja kojom na jedan pristojan način objašnjava kako za danas slavnog Irca nema mjesta u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

"Hvala na e-mailu. Budu li mi potrebne usluge bilo kojeg od tvojih boraca, posebno Conora, kontaktirat ću te. U ovim trenucima perolaka je pod velikom navalom boraca iz lake koji se spuštaju u nižu kategoriju. Stoga, neko vrijeme neću tražiti nove članove, ali nadam se da će se uskoro pronaći mjesta i onda će likovi poput Conora dobiti svoju priliku", stajalo je u e-mailu koji je objavio Kavanagh.

Datum koji otkriva 'screenshot' bio je 13. prosinca 2012. godine. U tim je trenucima McGregor bio Cage Warriorsov prvak u perolakoj kategoriji, a točno 18 dana kasnije je ugrabio i CW titulu u lakoj.

6. travnja 2013. debitirao je za UFC te Švedskoj nokautirao Marcusa Brimagea.

S nastavkom priče većina vas je, vjerujemo, vrlo dobro upoznata...

Screenshot (Instagram)

Linker
26. travanj 2024 09:30