(FOTO) UFC-ova Octagon djevojka se fotografirala gola i fanove ostavila bez teksta

Brookliyn Wren jedna je od posljednje angažiranih UFC-ovih 'Octagon djevojaka', no jako brzo je postala poznata svim fanovima. Ova rasna i egzotična djevojka sad je otišla korak dalje na putu učvršćivanja svog statusa, putem nekoliko golišavih fotografija objavljenih na njenom Instagram profilu.

Dok u karanteni čeka povratak na svoj primarni posao, onaj UFC-ove Octagon djevojke, Brookliyn Wren pronašla je razne zanimacije. No, čini se kako iste nisu dale dovoljno materijala za zadovoljavajući "feedback" na društvenim mrežama pa se tako atraktivna Wren odlučila posvetiti fanovima na drugačiji način.

 

Odradila je seriju fotografija na kojima je potpuno gola, a iz komentara se lako da zaključiti kako su iste nastale u njenom dvorištu te da iza kamere nije bilo nikoga. Gledajući da je riječ o "do it Yourself" radu, sve samo djeluje još impresivnije.

Nije potrebno napominjati kako je sve rezultiralo komentarima fanova koji se nadaju Wren što prije gledati ponovno u blizini Octagona. Zbog trenutne krize, UFC je za priredbe u Jacksonvilleu angažirao samo Britney Palmer. Tako će vjerojatno ostati još neko vrijeme, odnosno sve do povratka publike u dvorane.

No, Dana White je izjavio kako će se pobrinuti za sve svoje zaposlenike pa ćemo tako u Las Vegasu ili na otoku možda ipak moći vidjeti i Brookliyn.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Brookliyn wren (@brookliyn_wren)

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!