UFC

(FOTO) Uhićen osumnjičenik u slučaju nestanka kćeri Walta Harrisa

Walt Harris i supruga
 screenshot/ABC News
Američki mediji obavijestili su kako je čovjek osumnjičen za povezanost s nestankom kćeri Walta Harrisa, Ibraheem Yazeed, uhićen tijekom noći na Floridi, nakon čega je zadržan u pritvoru.

Nedugo nakon što je objavljena fotografija osumnjičene osobe te nakon što je isti identificiran, policija je reagirala te je 30-godišnji Ibraheem Yazzed priveden i zadržan u pritvoru. Tu je vijest među prvima prenijela novinarka Jenn Horton, specijalizirana za kriminal i pravo.

"Ibrahim Yazeed uhićen je sinoć na Floridi zbog povezanosti s nestankom studenice Annie Blanchard. Trenutno je zadržan u pritvoru bez prava na jamčevinu. Očekuje se kako bi uskoro moglo doći do dodatnih uhićenja u vezi s ovim slučajem", napisao je Blanchard na svom Twitter profilu putem kojem detaljno prati ovaj slučaj. Tako tamo možemo pronaći informaciju da je opsežna potraga trajala cijelu noć, nakon čega je isti uspješno lociran. Zanimljivo, na "mugshot" fotografiji mu je zatvoreno jedno oko, a takav slučaj inače je najčešće posljedica udarca šakom.

Yazeed se nalazio na slobodi pod jamčevinom te čeka suđenje zbog pokušaja ubojstva, dvije otmice prvog stupnja i dvije pljačke drugog stupnja. Sve to dogodilo se u veljači ove godine. Spomenuta jamčevina iznosila je 295 tisuća dolara, a u medijima nije navedeno tko je uplatio toliko veliku svotu novca. Obrana sa slobode ukinuta mu je istog trenutka kad je izdana tjeralica.

S obzirom na to da je Yazeed lociran i priveden na Floridi, kroz komentare na Twitteru možemo doći do pretpostavki da je Aniah bila žrtvom krijumčarenja ljudi, no to su tek špekulacije. Više informacija trebalo bi biti poznato nakon što policija objavi službeno priopćenje. Za sada su samo kratko potvrdili kako je Yazeed priveden i zadržan.

Linker
26. travanj 2024 19:20