UFC

(FS ANKETA) Izaberite idućeg McGregorovog protivnika

 Marcus/Getty Images/AFP
Čuli smo Danu Whitea koji favorizira revanš Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, čuli smo i 'Notoriousa' koji tvrdi da mu je više-manje svejedno te da mu je prioritet biti aktivan, a sada bi bio red i da čujemo vaše mišljenje o tome tko bi trebao biti idući protivnik zvijezde iz Crumlina.

Kada napravimo malu analizu događanja nakon McGregorove pobjede nad Donaldom Cerroneom te zavirimo u ponudu kladionica, možemo zaključiti da trenutno postoje četiri najizglednija suparnika za Irsku zvijezdu.

To su Khabib Nurmagomedov, Jorge Masvidal, Justin Gaethje i Nate Diaz. U dva od četiri moguća raspleta McGregor bi prema 'bookmakerima' bio 'underdog'. Kladionice, naime, u borbi protiv bivšeg dvostrukog prvaka favoriziraju Khabiba i Masvidala, dok Conoru daju prednost u meču s Gaethjeom i Diazom.

U najnovijoj Fight Site anketi pitamo Vas - U kojem meču trenutno najviše želite gledati McGregora? S time da moramo naglasiti kako smo umjesto borbe s neporaženim Dagestancem kao opciju zapravo postavili meč s uspješnijim iz dvoboja Khabiba i Tonyja Fergusona, a u ponudu smo stavili i Kamarua Usmana jer se ipak radi o prvaku kojeg je i UFC uvrstio u svoju anketu.

Linker
27. travanj 2024 00:30