UFC

Fury ekspresno dobio odgovor nakon prozivanja Miočića i Ngannoua: 'Upoznat ćeš pravu moć!'

 Screenshot (YouTube, WWE)
Tyson Fury nije dugo čekao. Na adresu 'Kralja Cigana' stigla je opaka ponuda za njegov potencijalni MMA debi...

Fury je, podsjetimo, zainteresiran za najveće borbe koje mu MMA svijet može ponuditi pa je tako prozvao Stipu Miočića i Francisa Ngannoua.

"Tko je teškaški prvak u UFC-u? Američko-hrvatski borac Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. I s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se niti jednog od njih. Ja sam 'Kralj Cigana'. Boksač sam i jedan opaki tip", ispalio je linearni boksački prvak u razgovoru za iFL TV.

Odgovor je ekspresno stigao, ali ne od aktualnog UFC-ovog prvaka, već od drugorangiranog s ljestvice izazivača - Francisa Ngannoua.

"Ja sam slobodan. Borit ću se s tobom u Octagonu, a potom i vratiti uslugu borbom u ringu. Upoznat ćeš pravu moć", napisao je 'Predator' na svom Twitteru.

Fury je nedavno uspješno debitirao u WWE-u svladavši Brauna Strowmana. Već neko vrijeme 'Kralj Cigana' ispituje terene izvan boksa, ali nekako je najizglednije da će njegov idući nastup biti protiv Deontaya Wildera u veljači iduće godine. Naravno, pod uvjetom da WBC-ov prvak 23. studenog svlada Luisa Ortiza.

Linker
26. travanj 2024 12:52