UFC

Gaethje vjeruje da će se McGregor sada boriti protiv njega: 'Trebala mu je pobjeda, sada ima hrabrosti!'

Conor McGregor i Justin Gaethje
 Instagram
Iako je Conor McGregor najavio ostanak u velter kategoriji, a to je ujedno i želja njegovog tima, nakon pobjede protiv Donalda Cerronea, Justin Gaethje vjeruje da će se Irac ipak odlučiti za njega kao idućeg protivnika.

U razgovoru za "Punchlines podcast", četvrtoplasirani na ljestvici do 70 kilograma je ustvrdio da je on definitivno jedna od opcija.

"Na kraju dana taj tip sam donosi svoje odluke, ali vjerujem nakon ovog meča da ima više hrabrosti. Trebala mu je pobjeda. Tako da smatram da će se sada htjeti boriti protiv mene", izjavio je Gaethje zapravo sugerirajući da je McGregoru nedostajalo hrabrosti prije dvoboja na UFC-u 246.

"Nije istina da sam izvan razgovora. Upravo suprotno. Izgubio sam dva puta zaredom, ne tako jako davno, i nažalost to me je unazadilo i to je dalo nekim ljudima argument kada se govori o ovakvim stvarima. Da, nije ugodno biti ovako beskompromisan borac kao što sam ja, nije lako toliko naporno raditi, a onda se možda dogodi situacija da vas zaista netko gurne u stranu radi novca ili politike. Ali na kraju dana, ako nastavim pobjeđivati, a nastavit ću se boriti i pobjeđivati...ako budem i dalje nokautirao ljude, ne mogu me gurati u stranu!", dodao je bivši WSOF prvak.

Gaethje je u razgovoru ustvrdio da neki imaju talent govora i glume, a drugi moraju nokautirati svoje protivnike da bi ih se primjetilo. Iako su ga čelnici UFC-a vjerojatno htjeli vidjeti u publici T-Mobile Arene, on se nije pojavio u Las Vegasu.

"Da bi bio super zvijezda moraš pobjeđivati, ali moraš imati i nešto posebno. Ja se nadam da je u mom slučaju dovoljno što pobjeđujem nokautima jer nisam jedan od onih koji se znaju prodati. Ne mogu biti različita osoba ispred kamere i privatno..."

"U konačnici to nije dobro za mene, nije dobro što ne želim izabrati taj put. Mogao sam doći na UFC-u 246, mogao sam biti u prvom redu i napraviti neku scenu. Ali ne znam...Propustio sam priliku jer nisam niti bio tamo", zaključuje Gaethje.

Linker
26. travanj 2024 17:42