UFC

Georges St-Pierre o Nicku Diazu: 'Tužno je gledati kako je upropastio svoje najbolje godine'

Georges St-Pierre i Nick Diaz
Georges St-Pierre smatra Nicka Diaza jednim od svojih najtežih protivnika u karijeri i jako mu je žao što se ovaj nije borio u trenucima kad je trebao biti na vrhuncu svoje karijere.

Nick Diaz sigurno je jedan od najpopularnijih MMA boraca. Ili bivših MMA boraca, budući da je on već neko vrijeme puno bliže tom statusu, iako se nikad nije službeno umirovio. Član UFC-a bio je u dva navrata, niti jednom to nije potrajalo dugo, no dovoljno da dođe do borbe za titulu. Nju je izgubio od Georgesa St-Pierrea, koji o njemu ima jako visoko mišljenje.

"Meni je jako tužno gledati tipa kao on kako je upropastio svoje najbolje godine. Mogao je biti prvak, posebno u Woodleyevo vrijeme. Gledajući prema stilu, on bi bio noćna mora za borca poput njega", iznio je GSP svije mišljenje o Nicku u razgovoru za Fansided.

GSP i Diaz borili su se 2013. godine na UFC 158 priredbi. Bilo je to vrijeme kad se Nick nalazio na vrhuncu svoje popularnosti, ali protiv Kanađanina nije mogao ništa. Ipak, GSP je svjestan koliko je težak posao tog dana imao.

"On je jedan od najboljih boraca s kojima sam se susreo. Tko zna, možda njegove najbolje godine tek dolaze", dodao je Georges, iako u to rijetko tko vjeruje. Naime, Nick jako rijetko trenira, a kad mediji uspiju doći do njega, onda im najčešće kaže kako trenutno uživa u životu. To uživanje sastoji se većinom od druženja i tulumarenja, tako da je teško vjerovati da mu se može dogoditi neki "klik" u glavi nakon kojeg bi se vratio u onaj borilački mod. Zapravo, i fanovi su već odustali od njega.

Linker
25. travanj 2024 06:20