UFC

Gotovo je: Cain Velasquez najavio napuštanje USADA testiranja!

Cain Velasquez
 screenshot/Youtube
Cain Velasquez najavio je potez koji bi značio kako je njegova UFC karijera vjerojatno gotova. Naime, on namjerava napustiti program USADA testiranja, a također je otkrio kako je vrlo blizu potpisa ugovora s WWE-om, najvećom svjetskom kečerskom organizacijom.

Bivši svjetski prvak teške kategorije, Cain Velasquez, obavijestio je UFC o svojoj namjeri da napusti program USADA testiranja. Taj potez trebao bi značiti konačnu odluku nekad velikog prvaka da u potpunosti napusti MMA i posveti se karijeri u profesionalnom hrvanju, gdje mu sve bolje ide. Prošlog tjedna po prvi put se pojavio na priredbi WWE promocije, gdje se u ringu našao s Brockom Lesnarom, no službeni ugovor s njima još uvijek nije potpisao.

"Razgovarali smo, prošli smo neke teme, ali ništa osim toga nije se dogodilo. Oni žele pratiti moj napredak i čini mi se kako su zadovoljni s tim kako mi ide", rekao je Cain za ESPN, nakon WWE priredbe na kojoj se prvi put pojavio u njihovom ringu. Dakle, taj njegov dolazak možemo gledati i kao svojevrsni ispit reakcije fanova. Kako se čini, Cain je taj ispit prošao i njegov dolazak u najveću svjetsku kečersku promociju je neminovan.

Njegov cijeli napredak iznenadio je mnoge pa čak i njega samog. Lucha libre treningu Cain se posvetio nakon ovogodišnjeg pokušaja povratka u MMA, koji je rezultirao ekspresnim nokaut porazom od Francisa Ngannoua. Brzo je dobio ponudu za probni nastup koji je prihvatio, a nakon toga su daljnje ponude samo krenule. Odjednom je Cain postao popularni "luchador", no čini se kako neće dugo ostati u Meksiku. Zna se gdje je novac, a to je WWE. I to novac koji je, ako dođete do statusa prava zvijezde, nešto s čim se u većini čak niti UFC ne može mjeriti.

Linker
18. travanj 2024 15:47