Herbert Burns reagirao na dezinformaciju: 'Niti jednom nisam bio pozitivan na koronavirus'

Mlađi brat Gilberta Burnsa, Herbert, opovrgnuo je informaciju kako je i on pozitivan na koronavirus

Uz informaciju kako je Gilbert Burns pozitivan na koronavirus, zbog čega je otkazana njegova UFC 251 borba protiv Kamarua Usmana, pojavila se informacija kako su pozitivan nalaz dobili njegov trener Greg Jones te mlađi brat Herbert, koji su se s njim trebali uputiti u Abu Dhabi. No, čini se kako su mediji imali krivu informaciju.

To je otkrio sam Herbert, putem objave na Twitteru, u kojoj je ustvrdio kako niti jedan test koji je napravio nije završio s pozitivnim nalazom.

"Volio bih raščistiti situaciju i obavijestiti kako je moj COVID-19 test dobio negativan nalaz. Niti jednom nisam bio testiran kao pozitivan. Osim toga sam i potpuno zdrav. Hvala na vašim porukama", napisao je mlađi Burns, borac koji je oduševio u svoja dva nastupa otkako je postao dijelom UFC-a. Oba puta slavio je prekidom u prvoj rundi.

Gilbert Burns već je u izolaciji sa svojom obitelji, a odmah nakon ozdravljenja namjerava se vratiti u dvoranu te se nada skorašnjem ugovaranju novog datuma za borbu protiv Usmana. Naravno, ukoliko ovaj ne odradi borbu protiv zamjenskog protivnika Jorgea Masvidala, koja još uvijek nije ugovorena.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!