UFC

Javio se Whittaker: 'Ne vjerujte lažnim glasinama, ignorirajte ih!'

Robert Whittaker i supruga
 screenshot/Youtube
Nakon što su se prošlih dana pojavile informacije kako se Robert Whittaker povukao iz UFC 248 borbe protiv Jareda Cannoniera da bi kćeri donirao koštanu srž, javio se i sam bivši UFC-ov prvak srednje kategorije, koji je samo poručio fanovima da ne vjeruju lažnim glasinama.

Informacije koje su se prvo pojavile od strane nekih australskih medija brzo su se našle na gotovo svim relevantnijim borilačkim portalima, koji su se automatski ogradili od izvora, ne želeći ništa potvrditi. Čini se kako su mediji time napravili pametan potez, budući da posljednji Whittakerov istup na Instagramu daje na zaključak kako su glasine lažne.

Robert je postavio fotografiju svoje troje djece uz vrlo značajan status.

"Hvala svima na podršci i dobrim željama. Puno lažnih glasina se ovih dana pojavilo pa vas molim da ih ignorirate. Ja trenutno radim na nekim osobnim stvarima i istovremeno provodim vrijeme sa svojom obitelji. Uskoro ću se vratiti, snažniji i bolji nego ikad prije", napisao je uz hashtag #alliswell, odnosno znak kako je sve u redu.

Whittaker ovime nije specificirao koje točno glasine, no lako je pretpostaviti na što se misli. Ipak, način na koji je Dana White govorio o razlozima Whittakerovog otkazivanja nastupa ipak daju pretpostaviti da se u njegovom životu nešto događa.

"Recimo to ovako. To je osobno i ako Whittaker želi govoriti o tome, može. No, ako ću govoriti o nekome čiji prioriteti su na pravom mjestu, tko je apsolutno nesebičan i tko je u svakom smislu dobra osoba, to je Robert Whittaker. Razlog zašto se Robert Whittaker ne bori je jedna od najnesebičnijih gesti za koje znam. On je sjajan čovjek, sjajna osoba i imam jako veliki respekt prema njemu. Želim mu puno sreće s onim što trenutno prolazi i ne mogu riječima opisati kako se osjećam po pitanju njega", izjavio je Dana White čime je jasno dao do znanja da Whittaker svoju situaciju želi ostaviti izvan javnosti i to bismo svi trebali cijeniti.

Linker
26. travanj 2024 09:30