UFC

Jedna objava na Instagramu otkrila opak meč iz kojeg ćemo dobiti izazivača za Adesanyu!?

 Screenshot (YouTube)
Darren Till nakon uspješnog debija u UFC-ovoj srednjoj kategoriji ima jednu opasnu želju...

26-godišnji engleski borac podijeljenom je odlukom sudaca prošlog vikenda porazio Kelvina Gasteluma i odmah privukao pozornost u samom vrhu srednje kategorije. Neki će reći da bivšeg izazivača u velteru sad svega jedna ili dvije impresivne pobjede dijele od borbe za naslov, a to bi se moglo pokazati i točnim ako će se boriti protiv imena kao što je Yoel Romero.

Naime, Till je upravo Romera izabrao kao svog idućeg protivnika i to vrlo kratkom i jasnom porukom na Instagramu.

"Idemo", napisao je Till označivši kubanskog borca uz njegovu fotografiju.

No Romero ima nešto drugačije planove. 'Soldier of God' posljednjih tjedana naveliko pokušava dogovoriti meč s Israelom Adesanyom. Prvak u srednjoj već je pokazao interes, ali onda se javio Dana White i postavio uvjet po kojem će za Romera organizirati jedan drugi meč, a onda pobjedniku istog dati priliku protiv aktualnog prvaka.

"Adesanya se želi boriti protiv Romera, on uistinu želi Romera. Mi trenutno pregovaramo oko Romerove iduće borbe, nakon koje bi se Adesanya borio protiv pobjednika", rekao je White prije nekoliko dana u razgovoru za Youtube kanal Adam's apple.

Tko zna, možda je Till upravo taj protivnik...

Najveći problem kod Romera je zapravo taj da se nalazi na nizu od dva poraza što baš i nije situacija u kojoj mu se može odmah dodijeliti meč za pojas. Iako, njegov slučaj je na neki način i poseban jer, unatoč samo jednoj pobjedi u posljednja četiri nastupa, na Romera će i UFC i fanovi uvijek gledati kao na jednog od najopasnijih boraca srednje kategorije i čovjeka koji i s 42 godine na leđima može postati prvak...

View this post on Instagram

Let’s go @yoelromeromma

A post shared by @ darrentill2 on

Linker
18. travanj 2024 22:32