UFC

Joanna 'oprala' Covingtona: 'Sramota je to što priča! On je jedan prljavi tip i lažljivac!'

Joanna Jedrzejczyk
 Jason Silva/AGIF/ AFP
'Trash talk' i Colby Covington idu jedno s drugim, ali ipak su se mnogi iznenadili kada je bivši privremeni prvak odlučio javno napasti kolegicu iz American Top Teama Joannu Jedrzejczyk.

"Ona je sada istrošena. Nekada je bila 'Boogeywoman', a sada je 'boobie woman'. Pogledajte njeno lice, potpuno mu je promijenjen izgled. To sam i najavio. Još početkom tog tjedna sam objavio video, prije borbe (s prognozom meča, op.a.)", ispalio je nedavno Covington u trenucima dok je 'analizirao' sunaslovnu borbu UFC 248 priredbe, odnosno meč u kojem je poljska borkinja izgubila od aktualne prvakinje Weili Zhang, ali i s ogromnim hematomom na čelu napustila lasvegašku T-Mobile Arenu.

Colbyjev ispad postao je tema i tijekom Joanninog gostovanja u Eurobash podscastu MMA Fightinga.

"To je dio njegovog nastupa. On nije vrlo pristojan, a niti pametan tip pa jednostavno ne zna što bi sa sobom. Njemu su potrebni drugi ljudi kako bi se osjećao važnim. Ne želim pričati o tom liku. Sramota je da priča takva sranja. Samo ružne stvari... On je jedan prljav tip o kojem ne želim više pričati. Pored svega, laže. Ne znam zašto je toliki lažljivac. Ne želim više trošiti vrijeme na njega", poručila je popularna Poljakinja.

Naglasimo kako se Covingtonov 'trash talk' prema Joanni odvio prije nego što je American Top Team uveo novo pravilo za svoje članove.

Linker
27. travanj 2024 03:34