UFC

Johnny Walker smatra da može pobijediti Ngannoua

Johnny Walker
UFC-ov potentni poluteškaš, Johnny Walker, odlučio je odgovoriti svom poslodavcu na pitanje tko može pobijediti Francisa Ngannoua u ovom trenutku. Naveo je sebe.

Instagram profil "UFC Brazi" podijelio je sliku Francisa Ngannoua uz pitanje "Tko danas može pobijediti ovog borca?" Naravno, motivirani su bili njegovom velikom pobjedom nad Juniorom Dos Santosom u nevjerojatnoj maniri. Gledajući kako izgleda posljednje tri borbe, stvarno je teško zaključiti tko može zaustaviti sjajnog Kamerunca. No, postoji jedan koji vjeruje u to da je baš on taj. A taj čak niti ne nastupa u istoj kategoriji.

Radi se o trenutno najvišem UFC poluteškašu, Johnnyju Walkeru. Taj Brazilac je u manje od godinu dana uspio stvoriti ime i status najvećeg potencijala kategorije. Svoje tri dosadašnje UFC borbe završio je ekspresnim brutalnim nokautima i ne treba čuditi što mnogi već sad gledaju prema njegovoj potencijalnoj borbi protiv Jona Jonesa. Kako je u pitanju momak uvijek raspoložen za šalu, nemoguće je zaključiti kolika je zapravo ozbiljnost u njegovoj izjavi, no svakako je zanimljivo prenijeti ju.

Ovo bi moglo predstavljati i buduće planove Walkera o odlasku u tešku kategoriju, no teško da će se oni dogoditi već sad. Samopouzdanje je uvijek dobro, no ovog simpatičnog Brazilca i dalje čeka zanimljiva doza posla u trenutnoj kategoriji. S dosadašnje tri pobjede smjestio se na 12. mjesto ljestvice, a ugovaranje idućeg nastupa još uvijek čeka.

Linker
27. travanj 2024 03:54