UFC

'Jon Jones, gdje si!?' Novi prvak poslao jasnu i glasnu poruku nakon osvajanja titule!

Jan Blachowicz
 screenshot/YouTube
Jan Blachowicz, novi UFC prvak poluteške kategorije, nakon osvajanja pojasa poslao je jasnu poruku

Impresivno odrađen posao je iza Jana Blachowicza, koji je apsolutno zasluženo te po mnogima itekako neočekivano, postao UFC-ov prvak poluteške kategorije. Favoriziranog Dominicka Reyesa završio je u drugoj rundi te je Poljsku učinio tek petom državom koja je dala više od jednog UFC prvaka.

Nakon tako velikog uspjeha nije lako pronaći prve riječi, no Blachowichz oko istih nije dvojio. Titulu je osvojio, no vidi se da mu pomalo smeta što to nije napravio protiv onog borca s kojim se najviše želio susresti.

"Na pameti mi je samo jedno. Jon Jones, gdje si? Nemoj biti netko tko odustaje. Ovako mi to radimo u Poljskoj. Tu sam, čekam te!", pozvao je Jan bivšeg prvaka na povratak, pokušavši ga odgovoriti od odlaska u tešku kategoriju.

Ipak je dobio zadatak prokomentirati i borbu te to s kakvim je pritiskom ušao u nju. Njega kaže da zapravo nije niti bilo.

"Ovo nije ništa novo za mene. Imam 37 godina i puno borbi iza sebe. Ništa teško. Uskoro ću postati otac, to je ono što me zabrinjava", malo se našalio novi prvak, još davši kratki komentar svoje izvedbe i načina na koji je borbu završio:

"To je nešto što smo pripremili za Dominicka. Imao sam dobre sparing partnere koji su me pripremili za vrhunskog kickboksača u kontra gardu. Osjećao sam se odlično, aklimatizacija je prošlo dobro i hvala Abu Dhabiju."

Pred Janom je sad odmor i čekanje novog izazivača. Po svemu sudeći bi to trebao biti pobjednik borbe između Thiaga Santosa i Gloveta Teixeire, koja će se održati 7. studenog.

Linker
26. travanj 2024 20:54