UFC

Jorge Masvidal poručio Whiteu: 'Donesi pravu odluku ili ću ti poslati Romera!'

Romero, Masvidal, Abraham Kawa i Arlovski
Jorge Masvidal trenutno se nalazi na vrhuncu popularnosti i iz tog razloga nema namjeru ustupati od svojih zahtjeva za iduću borbu. Pokraj toga, spreman je za dobru šalu pa se tako Dani Whiteu zaprijetio svojim prijateljem Yoelom Romerom.

Prije samo nekoliko dana, Jorge Masvidal izjavio je kako je za svoj idući nastup spreman prihvatiti samo dva moguća protivnika. Jedan od njih je Conor McGregor, a drugi je prvak UFC-ove velter kategorije, Kamaru Usman. Vrlo brzo nakon te izjave, Dana White je rekao kako se borba protiv Conora sigurno neće dogoditi, tako da tu preostaje tek borba za titulu. Nakon impresivnih pobjeda protiv Darrena Tilla i Bena Askrena malo je onih koji bi mu to pravo mogli uskratiti.

Sve se to nastavilo na pitanje koje je preko Twittera upućeno Masvidalu, a ticalo se toga smatra li da je naljutio predsjednika UFC-a i da zbog toga možda neće dobiti respekt kakav je svojim posljednjim nastupima svakako zaslužio.

"Dani Whiteu bi bolje bilo da mi da moju priliku ili ću poslati Yoela Romera da mu pomogne donijeti pravu odluku", odgovorio je Masvidal. On i Romero inače su jako dobri prijatelji i timski kolege iz American Top Teama. Uostalom, Masvidalovi korijeni potječu s Kube, odakle se i Romero uputio u svijet borilačkog sporta.

Što se tiče borbe za titulu UFC-ove velter kategorije, za pretpostaviti je kako će se puno više znati nakon 3. kolovoza. Tad će UFC on ESPN 5 priredbu predvoditi Colby Covington i Robbie Lawler. U slučaju pobjede Covingtona, imat ćemo dva jako dobra prijatelja kao glavne kandidate za napad na titulu. No, nema sumnje kako će UFC procijeniti situaciju i donijeti dobru odluku. Prije svega za njih, a nadamo se kako će ona biti jednako dobra i za fanove.

Linker
01. svibanj 2024 23:25