UFC

Još se samo čeka Danu Whitea, McGregor dogovorio idući meč!?

Conor McGregor
 Youtube
Je li konačno stigao kraj nagađanjima oko iduće borbe Conora McGregora? U srijedu navečer dogodila se razmjena poruka koja sugerira da je upravo to slučaj...

Frankie Edgar proslavio je jučer 38. rođendan, a među onima koji su mu čestitali našao se i bivši dvostruki UFC-ov prvak koji je odmah iskoristio priliku za dogovaranje njihovog međusobnog susreta.

"Sretan rođendan Frankie, vidimo se u prosincu", napisao je McGregor na Twitteru, a na odgovor Edgara nije trebao dugo čekati.

"Hvala, ja sam već pristao, a sad je sve na tebi i Dani Whiteu", uzvratio je 'The Answer', da bi potom Irac poslao jasnu poruku predsjedniku UFC-a.

"Evo Dana, riješi ovo i daj moju zaradu u dobrotvorne svrhe. Hitnim službama", zaključio je McGregor.

Podsjetimo, Edgar je najbliže meču s McGregorom bio nedugo nakon što je irska superzvijezda osvojila titulu u perolakoj, ali je njihov susret tada izostao jer je McGregor prešao u laku kategoriju.

'The Notoriousa' u akciji nismo gledali od listopada 2018. godine kada je u Las Vegasu poražen u okršaju s Khabibom Nurmagomedovom. S druge strane, Edgar je posljednji put nastupio u srpnju ove godine. Od njega je tada u borbi za titulu bio uspješniji Max Holloway.

Linker
25. travanj 2024 04:26