UFC

Kauboj želi postati prvi borac u novijoj povijesti UFC-a s tri meča u tjedan dana!

Donald Cerrone
 Screenshot/Youtube
Donald Cerrone u svom je stilu progovorio o budućim planovima te otkrio da bi volio postati prvi borac koji će se boriti tri puta unutar tjedan dana.

Popularni Kauboj u Octagon se vraća 9. svibnja kada će se u Jacksonvilleu na velikoj UFC 249 priredbi boriti s Anthonyjem Pettisom. Bit će to za Cerronea prvi nastup otkako ga je u siječnju za svega 40 sekundi zaustavio Conor McGregor, a ujedno i prilika da prekine sada već zabrinjavajući niz od tri poraza.

Razgovarajući s ESPN-om, Donald je poručio da želi napraviti nešto što u novijoj povijesti UFC-a još nikome nije pošlo za rukom - nastupiti tri puta u svega tjedan dana. A to je pothvat kakav nismo vidjeli od najranijih UFC-ovih i sada već legendarnih turnira.

"Pobijedit ću u ovoj borbi i onda reći: 'Dana, imaš li ikoga spremnog za srijedu? Jer namjeravam ostati ovdje.' Želim biti prvi borac koji će se boriti tri puta unutar tjedan dana", izjavio je Cerrone.

Kauboj svoju priliku vidi u činjenici da će UFC u Jacksonvilleu organizirati tri priredbe zaredom. Prva (UFC 249) na rasporedu je 9. svibnja, a potom slijede i one dogovorene za 13. i 16. istog mjeseca.

UFC-ov rekord za najkraću pauzu između dvije borbe (ne računajući turnire) trenutno drži Chas Skelly koji se 2014. godine 23. kolovoza borio s Tomom Niinimakijem, a 5. rujna sa Seanom Sorianoom. Spomenimo i kako je u oba meča pobijedio.

Naravno, u čitavoj ovoj priči pitat će se nešto i Komisiju te UFC, a dosta toga će ovisiti i o tome u kakvom će stanju Cerrone izaći iz meča s opasnim Pettisom. Sve u svemu, čini nam se da će se Donaldova želja teško ispuniti.

Linker
26. travanj 2024 10:15