UFC

Kevin Lee mora na operaciju, čeka ga poduža pauza

Kevin Lee
 screenshot
Obistinile su se one najgore slutnje UFC-ovog borca Kevina Leeja po pitanju ozljede njegovog koljena. Pretrage su pokazale kako su mu nastradali ligamenti te ga čeka prisilna pauza u trajanju od minimalno šest mjeseci.

UFC-ov borac lake kategorije, Kevin Lee (18-6, 11-6 UFC), već će sutra biti podvrgnut operaciji ozlijeđenog koljena. Informacija je to koju ima već neko vrijeme, ali ju je tek jučer otkrio novinarima ESPN-a. Riječ je o ozljedi koja se nije pojavila u njegovoj posljednjoj borbi, koju je izgubio od Charlesa Oliveire, ujedno trenutno posljednjoj održanoj UFC borbi uopće. Riječ je o ozljedi koju je doživio kasnije.

"Liječnici kažu kako me čeka pauza od otprilike šest mjeseci", rekao je Lee, dodavši kako ima sreće što je tehnologija napredovala: "Ne tako davno bih morao pauzirati godinu dana. No, poboljšala se tehnologija, kao i metode fizikalne terapije pa bih se mogao vratiti ranije. No, ne mogu biti potpuno siguran."

Kako je došlo od ozljede nije specificirao, ali vjeruje da je sve krenulo s lošim psihičkim stanjem slijedom situacije u svijetu. To je i potvrdio kad je prije otprilike dva tjedna posumnjao na ozljedu.

"Nisam radio ništa što ne radim inače. Ne mogu vam, zbog osiguranja, reći kako se ozljeda točno dogodila, no nije to bilo ništa neuobičajeno. Mislim kako sam bio rastrojen zbog ovog svega s virusom. Iz nekog razloga, konstantno sam bio umoran i fizički se nisam osjećao dobro. U jednom trenutku sam vrlo glasno čuo kako je iskočilo. Sve od tada baš nisam u stanju kretati se", rekao je tada u razgovoru s Lukeom Thomasom.

Lee je nakon poraza od Oliveire izjavio kako se neće jedno duže vrijeme boriti, da bi onda ipak promijenio mišljenje. Na kraju je došla ta ozljeda koja će mu dati dovoljno vremena da razmisli što želi. Trenutno mu situacija nije baš bajna, budući da je poražen u tri od posljednje četiri borbe.

Linker
27. travanj 2024 03:28