UFC

Khabib poručio McGregoru: 'Pobijedi njega i onda se možemo ponovno boriti'

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
 screenshot/Youtube
Aktualni prvak svom je velikom rivalu postavio jasan uvjet

Khabib Nurmagomedov polako sve više postaje dostupan medijima i čini se kako su oni najteži dani, do kojih je došlo zbog smrti njegova oca Abdulmanapa, sada iza aktualnog UFC-ovog prvaka.

Neporaženi Dagestanac tako se u petak pojavio na ruskoj press konferenciji, a tamo je u jednom trenutku pred njega bačeno pitanje o potencijalnom revanšu s Conorom McGregorom.

Iako je nakon UFC 229 priredbe iz 2018. godine i velike pobjede nad irskom zvijezdom više puta ponovio kako Conor ne zaslužuje revanš, Khabib je sada ipak nešto otvoreniji za tu ideju. No, prije nekakvih daljnjih nagađanja, Nurmagomedov je trenutno umirovljenom rivalu jasno poručio što mora napraviti ako želi novi susret.

"Neka se prvo vrati i pobijedi Dustina Poiriera, a onda ću se boriti s njime. Nema problema", izjavio je prvak.

Podsjetimo i Khabib i Conor tijekom svojih su karijera svaki po jednom pobijedili Poiriera. Ircu je to pošlo za rukom davne 2014., a Khabibu u rujnu 2019. godine.

Dustin je ujedno i posljednji borac s kojim se Nurmagomedov susreo u Octagonu, a onaj idući trebao bi biti privremeni prvak Justin Gaethje s kojim ima zakazan meč za 24. listopada (UFC 254).

Linker
26. travanj 2024 18:45