Khabib prekinuo šutnju: 'Moj otac je u lošem stanju... Više od 20 članova obitelji je zaraženo virusom'

UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov prekinuo je šutnju te konačno progovorio o zdravstvenom stanju svoga oca Abdulmanapa.

Prava drama odvija se ovih tjedana u obitelji Khabiba Nurmagomedova. Fokus aktualnog prvaka u ovim je trenucima s borbi u potpunosti prebačen na njegovog oca Abdulmanapa koji se u teškom stanju nalazi u jednoj moskovskoj bolnici.

57-godišnji Abdulmanap se, podsjetimo, razbolio još krajem travnja te je zbog problema s plućima prvo hospitaliziran u Mahačkali. No, njegovo stanje s vremenom se pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu gdje je podvrgnut operaciji srca zbog koje je završio u induciranoj komi, ali se iz nje probudio još prošloga tjedna.

Iako su ruski mediji pisali da je Abdulmanap u Mahačkali bio negativan na koronavirus, test iz Moskve donio je drugačiju priču.

"Mom ocu stiže velika podrška i ljudi se stalno raspituju o njemu. On je i dalje u bolnici i bori se protiv ove bolesti. COVID-19 izazvao mu je probleme sa srcem. Abdulmanap je imao i jednu operaciju srca još prošle godine, a drugoj je podvrgnut ovih dana. I dalje je u lošem stanju. To je sve što mogu reći. Želim se i zahvaliti svim ljudima na podršci, dobrim željama i molitvama. Želim i ja vama sve najbolje. Budite mi sigurni i zdravi. Puno vam hvala", rekao je Khabib u obraćanju preko Instagrama prema prijevodu MMA Junkie portala.

Da virus nije pogodio samo njegovog oca, već i više članova njegove obitelji, još je jedan podatak koji je otkrio UFC-ov prvak.

"Više od 20 mojih bliskih rođaka je imalo problema zbog virusa COVID-19 te završilo na intenzivnoj njezi. Neki od njih više nisu s nama", otkrio je Khabib.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!