UFC

'Kokain nije jeftin' - White komentarom 'uništio' najavu bivšeg svjetskog prvaka

Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
Predsjednik UFC-a nije propustio priliku da zada novi verbalni udarac Oscaru De La Hoyi

S 47 godina na leđima i više od desetljeća otkako je posljednji put kao borac zakoračio u boksački ring, Oscar De La Hoya šokirao je fanove te prošlog tjedna najavio povratak boksu.

Bivši svjetski prvak, a danas uspješni promotor, otkrio je da se vraća i to ozbiljnim mečevima, a ne ekshibicijama.

"Nastupit ću u pravoj borbi. Nedostaje mi boks, nedostaje mi ring. Boks mi je dao sve što imam u životu i nedostaje mi. Znam da je dugo vremena prošlo otkad sam se borio, no moj direkt je brži nego ikad", samouvjereno je poručio De La Hoya u razgovoru s ESPN-om.

Poznavajući povijest njihovog odnosa i jedno rivalstvo tijekom kojeg su padale mnoge teške riječi, komentar na Oscarovu odluku zatražio se i od predsjednika UFC-a Dane White.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CA, USA - MAY 19: Boxer Oscar De La Hoya arrives at the 2019 American Icon Awards held at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on May 19, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto via AFP
Oscar De La Hoya

"Kokain nije jeftin. Skup je i za to treba zaraditi nešto novca", spustio je White kratkim komentarom De La Hoyi na press konferenciji u Las Vegasu.

Oscar se, podsjetimo, u prošlosti borio protiv ovisnosti o alkoholu i drogi, a s Whiteom je 'zakuhao' nakon što je žestoko kritizirao organizaciju meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera. Pored toga, De La Hoya je i svojevremeno kritizirao način na koji se plaćaju MMA borci, a organizirao je i meč Whiteovog prijatelja Chucka Liddella i Tita Ortiza što se predsjedniku UFC-a nikako nije svidjelo s obzirom na to da je smatrao kako je 'The Ice Man' odavno za mirovinu.

Spomenimo i da je De La Hoya posljednju borbu odradio davne 2008. godine kada je u MGM Grand Garden Areni poražen od Mannyja Pacquiaa.

Linker
26. travanj 2024 07:25