UFC

Kron Gracie: Pobijedio sam u borbi protiv Swansona

Swanson vs. Gracie
 Instagram
Iako nakon borbe nije bilo gotovo nikakvih prigovora na sudačku odluku kojom je Cub Swanson savladao Krona Gracieja, čini se kako Gracie ipak nije najbolje prihvatio to kako je njegova borba završila. Svoje nezadovoljstvo izrazio je putem Instagrama.

Sjajna borba Cuba Swansona i Krona Gracieja s razlogom je proglašena najboljom borbom UFC Fight Night 161 priredbe, a automatski time su njih dvojica nagrađeni svaki s po 50.000 dolara bonusa. Cijela borba bila je vrlo zanimljiva, obojica su pružili svoj maksimum i isto tako su obojica pogodili puno dobrih udaraca. No, neki opći dojam je kako je Swanson za nekoliko nijasni svaku rundu bio bolji borac. Tako su razmišljala i sva trojica sudaca zadužena za odluku o pobjedniku.

Gracie ipak smatra da je napravio dovoljno za pobjedu, što je otkrio putem svoje Instastory objave. Podijelio je originalnu UFC-ovu objavu kojom je otkriveno kako je nagrađen za borbu večeri, no čini se da ga to nije zadovoljio.

"Pobijedio sam tu borbu", napisao je Gracie preko toga, izrazivši nezadovoljstvo.

No, Kron prije svega mora biti nezadovoljan svojim nastupom. Tu se ne misli na borbu na nogama, gdje je sve ugodno iznenadio time što je pune tri runde uspio parirati jednom iskusnom "brawleru" kakav je Swanson. Ono što je ipak morao biti sposoban izvesti bolje je odvođenje borbe na pod, gdje bi kao vrhunski BJJ borac svakako imao prednost. Dio njegovih frustracija sigurno se krije u tome. Opći sud je kako borbu nije dobio, no možda ga s vremenom utješi vrijedan financijski ček, kao i činjenica da se zna boriti na nogama. Samo to jednostavno nije bilo dovoljno za savladati Cuba Swansona.

Instagram

Linker
24. travanj 2024 04:13