UFC

Magomedsharipov: 'Zaslužio sam borbu za pojas'

 Screenshot (YouTube)
Zabit Magomedsharipov je u Moskvi izborio šestu uzastopnu pobjedu u UFC-u i s pravom se nada prilici za napad na titulu.

Zabit Magomedsharipov (18-1 MMA, 6-0 UFC) pobijedio je Calvina Kattara (20-4 MMA, 4-2 UFC) jednoglasnom odlukom na sinoćnjem UFC Fight Nightu u Moskvi.

Miljenik domaće publike nakon pobjede se požalio na zdravstvene probleme zbog kojih nije mogao pružiti najbolju predstavu, no priznao je da je zadovoljan vrlo važnom pobjedom, šestom uzastopnom u UFC-u.

"Znao sam da je Kattar čvrst momak, nisam očekivao da će toliko blokirati pa sam ga udarao po nogama. Umorio sam se u trećoj rundi zbog infekcije koju sam dobio na Tajlandu. Uzimao sam antibiotike i mislim da je to utjecalo na moju izvedbu", rekao je nakon meča Magomedsharipov.

Odmah nakon meča iz kaveza je objavio da sada želi borbu za pojas, točnije pobjednika meča između prvaka Maxa Hollowayja i Alexandera Volkanovskog.

"Bit će to uzbudljiva borba i jedva ju čekam pogledati. Bio bih sretan da mi sljedeći protivnik bude pobjednik te borbe. Mislim da u potpunosti zaslužujem borbu za pojas. Sljedeći put ću biti spreman na pet rundi", najavio je Zabit.

Linker
25. travanj 2024 02:55