UFC

Masvidal na udaru: 'Ovo je smijurija, ali kad-tad će se ova pi***ca boriti sa mnom'

Jorge Masvidal
 Pat Scaasi/MI News/NurPhoto via AFP
Javio se 'Gamebredov' nesuđeni protivnik i javno svima rekao što misli o novoj 'BMF' borbi

Podijeljena su mišljenja oko UFC-ovih planova da se u prosincu ili siječnju organizira revanš, a ujedno i novi meč za titulu 'BMF' prvaka između Jorgea Masvidala i Natea Diaza.

I dok je neke oduševila ideja da ponovno u akciji vide dvije velike UFC zvijezde, za druge je to bilo potpuno razočaranje. Ovi posljednji tu posebno kritiziraju 'Gamebreda' od kojeg su očekivali ipak nešto bolje rangiranog protivnika, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da je dominirao u prvom meču, ali i da je u posljednjem nastupu napadao pojas Kamarua Usmana.

Masvidal je, naime, trenutno četvrti na ljestvici izazivača u velter kategoriji, dok Nate zauzima tek 13. poziciju.

Jedan od onih koji se nisu ustručavali javno reći svoje mišljenje o ovoj situaciji bio je Leon Edwards, borac koji je na rankingu jedno mjesto ispred Masvidala, ali, i što je puno važnije, netko tko s Jorgeom želi poravnati račune još od onog incidenta u Londonu.

"Mogao si se boriti s bojem 3, ali si izabrao broj 12 (u međuvremenu je Diaz pao na 13. mjesto, op.a.). Kad-tad će se ova pi***ca boriti sa mnom. Nemam ništa protiv borbi kojima se cilja na veliku zaradu, ali da ponovno gledam dva prosječna borca i to kada prvi meč nije bio nimalo konkurentan - e to je smijurija. I to vam je ljudi BMF", poručio je preko Twittera nezadovoljni Edwards.

Spomenimo i kako 'Rocky' trenutno ima čak osam pobjeda u nizu. Onu posljednju ostvario je protiv Rafaela dos Anjosa u srpnju 2019. godine. Imao je nakon toga i dogovoren meč koji bi ga doveo na korak do napada na titulu, ali je njegov susret s Tyronom Woodleyjem odgođen u trenucima kada je izbila pandemija koronavirusa.

Linker
26. travanj 2024 15:00