UFC

(VIDEO) Kralj mikrofona: Pogledajte UFC-ovu kompilaciju najboljih McGregorovih izjava

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bivši prvak UFC-ove lake i perolake kategorije možda je čak i bolji za mikrofonom nego u kavezu, iako je odličan i unutar kaveza

Voljeli ga ili ne, morate priznati kako je povratak Conora McGregora velika stvar za UFC, ali i za MMA u globalu. Najveća MMA zvijezda u povijesti vratit će se u kavez 29. lipnja (šesti mjesec) na UFC 303 eventu, a bit će to prvi Conorov nastup nakon gotovo tri godine izbivanja iz kaveza.

McGregor je već neko vrijeme u treningu, uspješno se oporavio od teškog loma noge, ali negdje je zapelo u pregovorima oko povratničkog meča. Imao je McGregor i obaveze s ulogom u remakeu ‘‘Road House‘‘ filma, kružile su priče i kako se ne uspijeva posvetiti sportu, ali krajem šestog mjeseca McGregor će se boriti protiv Michaela Chandlera.

Oba borca preferiraju vrlo atraktivan stil borbe i po svemu sudeći čeka nas jako atraktivan i kvalitetan meč. Teško će ta borba dogurati do sudačke odluke i publika će gotovo sigurno uživati u okršaju McGregora i Chandlera.

Osim u samom meču, fanovi će uživati u kompletnoj promociji ovog meča. Conor McGregor tijekom svoje karijere pružao je odlične mečeve unutar kaveza, ali jednako dobre, možda čak i bolje nastupe pružao je za mikrofonom.

Irac je fantastičan govornik i ‘‘trash talker‘‘, a konferencije za medije uoči njegovih mečeva nešto su što se ne propušta. Od kultnog ‘‘Who the f**k is that guy‘‘ pitanja kojim je obilježio Jeremyja Stephensa pa sve do želje da se ispriča ‘‘apsolutno nikome‘‘, McGregor je dao mnoštvo kultnih izjava kad god mu se pružila prilika da se obrati javnosti.

Iako nas više od dva mjeseca dijele do njegovog povratka u kavez, UFC je već sada odlučio polagano krenuti s promoviranjem McGregora i njegovog povratka. Najveća MMA organizacija složila je kompilaciju McGregorovih najboljih trenutaka za mikrofonom, a radi se o kompilaciji koja traje šest i pol minuta.

Tekst smo započeli konstatacijom ‘‘voljeli ga ili ne‘‘, a na isti način ćemo i završiti. Voljeli ga ili ne, ovo vrijedi pogledati/poslušati, a video se nalazi ispod teksta. Uživajte u sjajnim govorničkim sposobnostima ‘‘Notoriousa‘‘.

Linker
21. travanj 2024 22:39