UFC

McGregor prognozirao pobjednika u meču Khabiba i Fergusona

 Screenshot (YouTube)
Ako ćemo vjerovati Dani Whiteu, Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson obračunat će se početkom 2020. godine. Dvoboj je to koji će pozorno pratiti i Conor McGregor. On bi, ako se sve odvije po planu, 18. siječnja trebao imati meč s Donaldom Cerroneom. Irac bi u slučaju pobjede postao možda i glavni favorit za idućeg izazivača, stoga je bilo zanimljivo poslušati njegovu prognozu velikog okršaja u lakoj kategoriji.

'El Cucuy' i Khabib već su četiri puta imali dogovoren meč, no svaki put su bili prisiljeni razočarati brojne fanove. Kad problem ne bi bio u ozljedama, onda bi u skidanju kilograma.

Najbliže njihovom meču bili smo u travnju 2018. godine, no tada se dogodila ona nesretna Fergusonova ozljeda kad se spotaknuo o kablove u studiju te u konačnici ostao bez borbe, ali i privremenog pojasa.

"Khabib će ga vjerojatno pobijediti. Ali opet, treba dobro vidjeti kakve će biti okolnosti u tom trenutku. Svatko može pobijediti u bilo kojem danu. Tony je također strašan borac. Jako, jako čvrst tip. Njega znaju rušiti, zna padati od udaraca i puno slabiji borci su znali protiv njega u parteru izboriti dominantnu poziciju. Stoga favoriziram Khabiba", analizirao je McGregor.

Irac se, posjetimo, u Octagonu nije borio od listopada 2018. kada ga je upravo Khabib zaustavio u četvrtoj rundi njihovog susreta.

Linker
26. travanj 2024 09:05