McGregor prozvao Diaza, 'ajmo Nathan odraditi treću', fanovi već napravili plakat

Nakon impresivne pobjede protiv Donalda Cerronea, Conoru McGregoru ne nedostaje opcija za idući nastup. Čini se kako ipak nije zaboravio niti starog rivala s kojim je već dva puta dijelio Octagon - Natea Diaza!

Podsjećamo kako su Diaz i McGregor već odradili dva kultna meča na UFC-u 196, a onda i na UFC-u 202. Vjerovalo se da će MMA fanovi vidjeti i treći, no McGregor se tada okrenuo dvoboju s Alvarezom, a zatim i boksačkom izletu. Trilogija je neovisno o tome čitavo vrijeme visjela negdje u zraku. Možda je upravo sada trenutak da se ona i obistini, što bi se moglo zaključiti iz najnovije McGregorove prozivke.

Diaz bi se zapravo vrlo dobro uklapao u "Notoriousove" planove. Irac je najavio ostanak u velteru, što je i kategorija u kojoj se trenutačno bori Diaz, ali i ona u kojoj su odradili prva dva meča. S ozbirom na formu koju je pokazao protiv Cerronea, nema sumnje da bi bivši prvak s mnogo samopouzdanja i potpuno uvjeren u svoje slavlje, ušao u novi obračun s Diazom. Vjerojatno od tuda i ovakva prozivka...

"Idemo Nathan. Idemo brate", prozvao je McGregor Diaza kako prenosi ugledni portal MMAFighting te je nastavio:

"Broj 3! Uvijek je tu! Stigao je trenutak Nathan!"

Iz Diazove perspektive ovo je također idealan trenutak. Iako je u zadnjem meču poražen od Masvidala, meč protiv McGregora je toliko velik da taj posrtaj neće utjecati na njegov konačni uspjeh. Prije Masvidala Diaz je svladao bivšeg prvaka Anthonyja Pettisa u povratničkom dvoboju nakon duge pauze. A ta je pauza uzrokovana upravo čekanjem McGregora. Tada trilogiju nije dočekao pa se u konačnici morao pomiriti i s drugim protivnicima.

Fanovi su očekivano oduševljeni McGregorovom prozivkom i ne bi imali ništa protiv da upravo ovaj meč predvodi UFC 248. Poster je već napravljen. Što se čeka?

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!