UFC

McGregor tvrdi: 'Ja sam dizajnirao BMF pojas!

Conor McGregor
Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor ovih dana odrađuje promotivnu turneju za jednu kladioničarsku kuću, a usput puni stupce medija najavama svog idućeg nastupa, ali i raznim drugim zanimljivim i pomalo neobičnim izjavama. Jedna nam je u utorak promaknula, no danas smo se odlučili s njom pozabaviti.

Naime, "Notorious" je na press konferenciji u utorak u Kijevu izjavio ne samo da je svojim očima vidio "BMF" (Badest Motherfucker belt op.a) nego da ga je on i dizajnirao. Da, dobro ste čuli. McGregor je izjavio da je upravo on autor "BMF" titule.

"Ja sam dizajnirao taj 'baddest motherfucker' pojas. Ja sam taj koji je to zapravo dizajnirao. Ja potpisujem dizajn pojasa koji su oni kreirali", rekao je McGregor te je kasnije dodatno objasnio svoje riječi s obzirom da nitko nije shvatio o čemu zapravo govori.

"Možete biti siguran da je taj pojas uopće postao mogućnost, zapravo je oživio radi mene. Jer sam ja stvarni najopakiji je*** majke", dodao je i zaključio:

"Tako da je jedan od te dvojice zasigurno na mom radaru."

Naravno da Irac nije dizajnirao BMF pojas, vjerojatno ga nije nikada niti vidio. Kada McGregor to izjavi, on govori u prenesenom smislu s obzirom da sam sebe vjerojatno smatra "najopakijim jeb*** majke" u UFC-u. No, to je danas daleko od realnosti. Kako za pobjedu ne zna još od Eddieja Alvareza, a u međuvremenu je gubio i u boksačkom ringu, nitko više bivšeg prvaka ne smatra "opakim kao ranije". Dapače, mnogi sumnjaju da će se ikada više uspješno vratiti u Octagon.

Upravo je u četvrtak na press konferenciji u Moskvi najavio povratak u siječnju. Za sada se ne zna protivnik, pa ćemo i dalje biti oprezni. Živi bili pa vidjeli. U međuvremenu će Nate Diaz i Jorge Masvidal odlučiti tko je "BMF" prvak početkom studenog na UFC-u 244.

Linker
16. travanj 2024 00:01