UFC

Michael Chandler u pregovorima s UFC-om, uskače li u borbu protiv Fergusona?

Michael Chandler
 screenshot/YouTube
Pojavile su se informacije kako je Bellatorova legenda, Michael Chandler, u pregovorima s UFC-om

Nakon što je UFC odustao od pregovora s Dustinom Poirierom za borbu protiv Tonyja Fergusona na UFC 254 priredbi, promocija je krenula u potragu za novom opcijom, odnosno borcem koji će se 24. listopada suprotstaviti El Cucuyu. Među svim imenima, posebno je iskočilo jedno do kojeg je došao Ariel Helwani. Riječ je o bivšem višestrukom Bellatorovom prvaku, no trenutno slobodnom borcu, Michaelu Chandleru.

Helwani je to otkrio putem ESPN-a te je iznio informaciju kako je Chandler u pregovorima s UFC-om, da su isti već poprično napredovali te da je on trenutno glavni kandidat za borbu protiv Fergusona. No, Helwani nije došao do informacije je li bivši UFC-ov privremeni prvak zainteresiran za okršaj s Chandlerom.

34-godišnji Chandler u dosadašnjoj je karijeri upisao 21 pobjedu i pet poraza, a čak 23 puta nastupio je Bellatoru, čija je godinama bio najveća zvijezda. Njegova borba protiv Eddieja Alvareza, iz 2011. godine, smatra se jednom od najboljih MMA borbi u povijesti. Titulu prvaka osvajao je i gubio po tri puta, uz nekolicinu uspješnih obrana.

Linker
25. travanj 2024 09:47