Mike Perry: 'Priznao sam probleme i krenuo na rehabilitaciju, a prema bivšoj nisam bio nasilan!'

Bivša supruga Mikea Perryja najavila je kako će medijima otkriti priću o njihovom kratkom braku

Kratak i buran bio je brak UFC-ovog borca Mikea Perry i tenisačice Danille Nickerson Perry. U njega su, nakon dugogodišnje veze, stupili krajem ljeta prošle godine, da bi se već šest mjeseci kasnije razišli. No, već sama veza bila je burna uz nekoliko svađa pa čak i raskida. Brak je zapravo došao nedugo nakon što su se pomirili, no niti to nije pomoglo da bi ostali zajedno.

 

Perry je vrlo brzo počeo izlaziti s Latory Gonzalez, koja trenutno nosi njegovo dijete, dok se Danielle odlučila pokušati vratiti tenisu, kojeg je zapustila nakon što je počela zajedno s Mikeom trenirati MMA te mu je svaku borbu bila u kutu. No, nakon ovoljetnih Perryjevih incidenata, Danielle se javila s razlozima njihovog prekida. Prvo su se u javnosti pojavili tekstualni zapisi tri prijave koje je protiv njega podnijela.

Prvi datira na 8. veljače a glasi: "Moj suprug Michael Perry verbalno mi je prijetio da će me prebiti ako ostanem kod kuće", da bi onda uslijedio još jedan istog datuma: "Michael Perry, moj suprug, me pratio do kuće, teško alkoholiziran te se derao na svoju majku da me pošalje van. Nakon što smo obje to odbile, rekao je da će zapaliti kuću zajedno sa psima u njoj. Policija ga je privela u susjedstvu."

Treću slučaj datira na početak ožujka, a tekst prijave glasio je: "Rachel's striptiz klub u Orlandu. Michael Perry, moj suprug, bio je pod utjecajem alkohola i meni nepoznatih droga. Uhvatila sam ga u preljubu, nakon čega je rekao kako je 'platio Brooke da mu (cenzura) u privatnoj prostoriji'. Rekao mi je da predam papire i kako želi razvod."

Danielle je tada otkrila kako to nije sve te da traži medij koji je spreman prenijeti njenu cijelu priču, u kojoj bi zapravo iznijela detalje iz braka, ali i veze, dodavši kako je više puta bila zlostavljanja. Čini se da je takav neki medij možda i pronašla, budući da se sad javio Mike, koji je putem Twittera odlučio nešto izjaviti na tu temu.

"Došao sam do informacije kako medijska organizacija namjerava pustiti priču o mojim problemima s bivšom suprugom. Želim ovdje i sada reći nešto o tome. Prije svega, ono najvažnije, nikad nisam digao ruku na nju, niti jednom tijekom našeg kratkog braka. Drugo, već sad priznao kako imam problema s alkoholom i već sam neko vrijeme dio intenzivnog programa rehabilitacije. On mi nije pomogao samo po tom pitanju, nego i po pitanju kontrole bijesa. Nakon što sam to napravio, shvatio sam da sam u prošlosti rekao neke stvari koje su me prikazale onakvim kakav zapravo nisam i žao mi je zbog toga. Sad sam u vezi punoj ljubavi, gdje se veselim dolasku mog prvog djeteta. Nadam se da moja bivša može nastaviti sa svojim životom i pronaći mir kao što sam ja pronašao."

 

Danielle je nedavno na Instagramu otkrila kako je u komentarima te društvene mreže pronašla veliki broj pogrdnih naziva te je jednu objavu posvetila tome. No, očito je kako je i ona pokušala pokrenuti svoj život dalje. Ipak, i dalje je većina zna kao "Platinum Princess" pa vjerojatno želi zaključiti to poglavlje iznošenjem svog viđenja burne veze s popularnim UFC-ovim velterašem.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!