UFC

Mike Perry za sada nije ugrožen: 'On je zabavan borac!'

Mike Perry
 screenshot/YouTube
Sve je više onih koji smatraju kako Mikeu Perryju nije mjesto u UFC-u. Dana White nije jedan od njih

Mike Perry imao je iza sebe težak tjedan. Prvo je za preko dva kilograma premašio granicu velter kategorije pred nastup na UFC 255 priredbi i to nakon što je tijekom tjedna pred kamerama konzumirao visokokaloričnu hranu, govoreći kako neće biti problema. Također je izjavio da je za posljednji dan prije vaganja ostavio deset kilograma viška, ali da mu neće biti problem skinuti ih jer sad poznaje proces.

Nakon svega toga, u Octagonu je doživio poraz u borbi protiv Tima Meansa, koji je zapravo bio zamjenski protivnik nakon ozljede Robbieja Lawlera. Ne zaboravimo kako Perry ponovno nije imao trenere u kutu, odnosno iste nema već par mjeseci niti u dvorani. On, naime, trenira sam te tek odlazi u neke dvorane na sparinge.

Hoće li mu ugroziti posao u UFC-u? Ne zaboravimo da pored svega ima i velikih problema izvan Octagona te tužbu za obiteljsko nasilje od strane bivše supruge. Dana White je odgovorio na to pitanje.

"On je uvijek čvrst, jak i zabavan za gledati. To je ono što volim kod Mikea Perryja. Osim toga, ovu borbu je cijelo vrijeme pokušavao pobijediti. Jako je zabavan. Ne znam što će se iduće dogoditi kod njega, no zabavan je borac", rekao je White na konferenciji za medije nakon priredbe, time vjerojatno davši do znanja kako njegova pozicija na rosteru nije ugrožena.

29-godišnji Perry u UFC je došao 2016. godine te je do sada nastupio respektabilnih 14 puta, upisavši po sedam pobjeda i poraza, zaradivši dva bonusa za borbu večeri i dva za najbolju izvedbu. Vjerojatno je najpoznatiji i najpopularniji borac na UFC rosteru među svima koji još nikad nisu bili rangirani, a to sigurno nešto znači. No, za napraviti neki rezultat ipak će morati posložiti neke stvari. Prije svega, imati u kutu nekoga drugog osim djevojke u osmom mjesecu trudnoće. Tako bi možda i dobio savjet što promijeniti u ovakvoj borbi, kao što je bila borba protiv Meansa, da se na kraju stvari ipak okrenu u njegovu korist te da dođe do pobjede.

No, mislimo kako će Mike Perry prije svega uvijek ostati Mike Perry. Uostalom, što se tiče zabavnog faktora, tu se jednostavno moramo složiti s Whiteom.

Linker
26. travanj 2024 14:17