UFC

Mike Tyson poslao poruku koja se neće svidjeti Stipi Miočiću: 'On je budući prvak'

Stipe Miočić i Mike Tyson
 Jason Silva / AGIF, MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY VIA AFP
I legendarni Mike Tyson pozorno je pratio zbivanja na UFC 249 priredbi, a posebno je bio oduševljen Francisom Ngannouom (15-3).

Francis Ngannou ponovno je oduševio borilački svijet i to tako da je za svega 20 sekundi nokautirao do tog trenutka neporaženog i impresivnog Jairzinha Rozenstruika (10-1).

Bivši izazivač Stipe Miočića u noći sa subote na nedjelju stigao je do četvrte pobjede u nizu i po četvrti put zaredom nije dopustio da njegov protivnik dočeka drugu rundu.

'Predatorov' novi nastup samo nam je još jednom potvrdio da je on ponovno u onom zastrašujućem modu u kojem gazi sve pred sobom, a upravo je tako izgledao i do 20. siječnja 2018. kada ga je jednom dominantnom izvedbom zaustavio aktualni UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

"Upečatljiv... Opak... budući prvak", napisao je Iron Mike na Twitteru u svojoj reakciji na novi brutalni nokaut kamerunsko-francuskog udarača.

Iako još ništa nije službeno, UFC trenutno radi na organizaciji trećeg susreta Daniela Cormiera i Stipe Miočića, ali Ngannou je još jednom poslao snažnu poruku i jasno je da će spremno čekati novu veliku priliku za napad na tron.

"Frustrira me situacija u ovoj kategoriji. Očekivao sam da ću se boriti za titulu, no to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude za privremenu titulu, ali to nisu htjeli napraviti. Da budem iskren, ne znam gdje je ova kategorija u ovom trenutku. Na meni je ići borbu po borbu do kraja mog ugovora", bila je jedna od prvih Ngannouovih reakcija nakon najsvježije pobjede.

Linker
20. travanj 2024 05:05