UFC

Najbolji košarkaš današnjice odgovorio McGregoru: 'Drago mi je da sam mu pomogao'

LeBron James i Conor McGregor
 screenshot/Youtube
Jedan vrlo zanimljiv detalj iznio je Conor McGregor na UFC 246 konferenciji za medije. Rekao je kako mu je LeBron James poslužio kao primjer za dovesti svoje tijelo u bolje stanje. Nije dugo morao čekati odgovor najboljeg košarkaša današnjice.

Na jučer održanoj konferenciji za medije, Conor McGregor govorio je o svojoj trenutnoj formi i tome kako se osjeća. Rekao je kako je doveo svoje tijelo u red, a da je za to najzaslužniji LeBron James.

"Čitao sam nedavno nešto o LeBronu Jamesu, možda prije godinu dana. Pričao je kako godišnje potroši milijun i pol dolara na svoje zdravlje, stvari u vezi sebe i na svog nutricionista. Ja nisam trošio ništa. Tek u pripremnom kampu bih sastavio tim. To nije način kako se takve stvari rade, umjesto toga sam trošio novce na aute i satove. Sad sam shvatio da trebam trošiti na sebe, na svoje zdravlje i na svoju formu. To mi je pomoglo i mislim kako ću od sada ulagati još više", rekao je Conor McGregor tijekom konferencije za medije.

Nije dugo trebala da najbolji košarkaš današnjice odgovori na to. On je ponosan što je jednom drugom sportašu na tako visokoj razini uspio pomoći svojim primjerom.

"Da vam budem iskren, ono što ja radim je da igram košarku i treniram svoje tijelo. Ulažem u svoje tijelo da bih bio inspiracija drugim sportašima u svijetu. Ako sam mogao utjecati na Conora McGregora i dovesti do toga da on postigne rezultate, mislim kako je to sjajna stvar. Ja osobno svoje tijelo shvaćam vrlo ozbiljno. Pokušavam što duže ostati sportaš, produžiti svoju karijeru da mogu što duže na visokoj razini igrati igru koju volim. Sve počinje s tijelom, a završava s umom. Ako je um na pravom mjestu, onda možeš ostati u ovome puno duže nego što misliš. O tome se ovdje radi. Moraš biti discipliniran", prokomentirao je LeBron u razgovoru za HoopJab.

Dakle, sve je jasno. I vi možete biti kao LeBron James, samo trebati znati uložiti u svoje tijelo i svoje zdravlje. Treba vam, ako ćemo se voditi ovim primjerom, tek milijun i pol dolara godišnje.

Linker
20. travanj 2024 12:21