UFC

Nakon nove drame bijesni McGregorov menadžer poslao 'jasno i glasno upozorenje'

Conor McGregor
 Charles ECKERT / POOL / AFP
Iz Conorovog tima žestoko su reagirali na optužbe koje su u subotu osvanule na svjetskim naslovnicama

Nakon što je priveden, a potom i na Korzici ispitan zbog prijave za seksualno uznemiravanje, Conor McGregor pušten je na slobodu.

Prema saznanjima AFP-a, iz McGregorovog odvjetničkog tima su optužbe opisali kao "maltretiranje" te poručili kako je Irac pušten bez da je protiv njega podignuta optužnica.

Nešto se ranije, podsjetimo, oglasio i McGregorov predstavnik koji je, prema pisanjima TMZ-a, rekao da Conor "snažno poriče sve optužbe za nedolično ponašanje."

U međuvremenu je ovu priču komentirao i Audie Attar, menadžer bivšeg UFC-ovog prvaka.

"Ljut sam i sada jasno i glasno šaljem upozorenje: Conor McGregor nije i neće biti meta onima koji žele završiti na naslovnicama ili stići do nekakvog novca", poručio je Attar u izjavi do koje je došao MMA Fighting.

Ovo nije bio prvi put da je McGregor uhićen i da se o njemu piše zbog problema sa zakonom.

Mnogi će se sjećati njegovog napada na autobus u kojem su se nalazili borci s UFC 223 priredbe na kojoj je u Brooklynu 2018. godine nastupio i njegov rival Khabib Nurmagomedov.

McGregor je uhićen i u ožujku 2019. nakon što je oteo mobitel osobi koja ga je snimala dok je napuštao hotel u Miamiju. Te su optužbe na kraju odbačene jer je došlo do dogovora između 'Notoriousa' i njegove žrtve.

Kasnije iste godine, Conor je završio na naslovnicama nakon što su ga kamere u Irskoj uhvatile kako u jednom dublinskom pubu udara starijeg muškarca. McGregor je tada optužen zbog napada, a krivnju je priznao te potom i platio novčanu kaznu.

Linker
18. travanj 2024 03:02