Nastavlja se drama u obitelji Nurmagomedov: Khabibov otac ponovno je u komi!

Stanje Abdulmanapa Nurmagomedova se dodatno pogoršalo te je on ponovno završio u komi, javlja RT.com.

Otac i trener jednog od najboljih boraca u povijesti MMA-a, neporaženog UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova (28-0), bori se za život u jednoj moskovskoj bolnici u kojoj su ga operirali nedugo nakon srčanog udara.

Iako se prošloga tjedna probudio iz inducirane kome te se na prvu činilo da se njegovo stanje poboljšava, no da je i dalje ozbiljno, sada RT.com javlja da je Abdulmanap ponovno bez svijesti i da ne može samostalno disati.

Zdravstveni problemi 57-godišnjeg Abdulmanapa krenuli su, podsjetimo, krajem travnja kada je zbog problema s plućima hospitaliziran u Mahačkali. Nedugo nakon toga Nurmagomedovu se stanje pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu gdje su mu operirali srce i gdje se još uvijek bori za život.

Komplikacije u zdravlju slavnoga MMA trenera izazvao je koronavirus. Informacija je to koju su objavili brojni mediji, a potvrdio ju je i sam Khabib u nedavnom obraćanju preko Instagrama.

Nešto ranije je, podsjetimo, UFC-ov prvak potvrdio da je situacija loša, ali u tim trenucima se pisalo da je njegov otac još uvijek budan.

"On je i dalje u bolnici i bori se protiv ove bolesti. COVID-19 izazvao mu je probleme sa srcem. Abdulmanap je imao i jednu operaciju srca još prošle godine, a drugoj je podvrgnut ovih dana. I dalje je u lošem stanju. To je sve što mogu reći. Želim se i zahvaliti svim ljudima na podršci, dobrim željama i molitvama. Želim i ja vama sve najbolje. Budite mi sigurni i zdravi. Više od 20 mojih bliskih rođaka je imalo problema zbog virusa COVID-19 te završilo na intenzivnoj njezi. Neki od njih više nisu s nama", između ostalog je ranije poručio Khabib.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!