UFC

Ngannou odgovorio surinamskom nokauteru: 'Ostavio si vrlo jasnu poruku...'

Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik
 Instagram
Francis Ngannou pratio je UFC on ESPN 7 priredbu te borbu Alistaira Overeem protiv Jairzinha Rozenstruika, borca koji ga je nakon vlastitog trijumfa odlučio otvoreno prozvati.

Jairzinho Rozenstruik već je ranije spominjao kako mu je najveća želja okušati se u borbi protiv Francisa Ngannoua. Nakon što je savladao Alistaira Overeema, što mu je bila četvrta pobjeda u jednako toliko UFC nastupa (svi u ovoj godini), Kamerunca je odlučio i otvoreno prozvati.

"Želim se vratiti što prije i boriti protiv Francisa Ngannoua u ožujku ili travnju. Ako me slušaš, nadam se da ćeš prihvatiti borbu. Idemo ponuditi ovim ljudima taj show", glasila je spomenuta otvorena prozivka prema Ngannou.

Francis je odlučio putem Twittera odgovoriti i tako otvoriti eventualne pregovore o toj borbi.

"Čuo sam te babayga. Večeras si ostavio vrlo jasnu poruku. Čestitam ti na uspješnom povratku u borbu i pobjedi", napisao je Ngannou. Nažalost po Jairzinha, ovakvim odgovorom nije dao do znanja zanima li ga međusobni ogled.

Francisova posljednja prozivka išla je put Aleksandra Volkova, koji je svakako borac relevantnijeg statusa od Jairzinha i taj bi okršaj mogao donijeti idućeg izazivača. Ngannou je odustao od ideje da će to već sad biti on i pomirio se s tim da će se Stipe Miočić i Daniel Cormier boriti po treći put. U međuvremenu on svakako želi odraditi barem jednu borbu. Tko zna, možda se UFC-u i svidi ideja okršaja protiv nokautera iz Surinama.

Linker
19. travanj 2024 00:10