UFC

Nogueira nije gotov! 43- godišnji Brazilac dogovorio borbu na UFC Sao Paulo priredbi

Antonio Rogerio Nogueira
UFC-ov poluteškaš Antonio Rogerio Nogueira nije gotov sa svojom borilačkom karijerom. 43- godišnji Brazilac dogovorio je nastup protiv Trevora Smitha s kojim će se obračunati na UFC Sao Paulo priredbi u studenom, prenosi brazilski Combate.

Nogueira (23-9) će se tako po šesti put zaredom boriti u svom Brazilu. Posljednji nastup odradio je u svibnju na UFC 237 priredbi gdje ga je brutalnim nokautom u prvoj rundi zaustavio Ryan Spann. Prije toga, "Lil Nog" je na priredbi upravo u Sao Paulu nokautirao Sama Alveyja za što je nagrađen i bonusom.

Bio mu je to povratnički nastup nakon što se zbog doping suspenzije u Octagonu nije borio gotovo dvije godine. Mlađi brat popularnog "Minotaura" posljednih je godina ostvario miješane rezultate, a dvije uzastopne pobjede nije upisao još od UFC-a 156 kada je porazio Rashada Evansa.

Smith (15-9) se nalazi u još težoj situaciji i svakako treba pobjedu u ovom meču ako planira ostati član UFC-a. "Hot Sauce" se nalazi u nizu od dva poraza nakon što su ga prošle godine sudačkom odlukom savladali Zak Cummings u prosincu i Elias Theodorou u svibnju.

Posljednju pobjedu 38- godišnjak je upisao protiv Chrisa Camozzija još u svibnju 2017. godine. Smith je u UFC-u sveukupno na omjeru od pet pobjeda i šest poraza, a sve osim dvije borbe završio je odlukom.

Borba Nogueire i Smitha održat će se u sklopu UFC Fight Night 164 priredbe koja se 16. studenog održava u Ginasio do Ibirapuera dovrani u Sao Paulu. Za event su najavljeni i mečevi Ariane Lipski vs. Priscila Cachoeira i Kevin Holland vs. Antonio Arroyo.

Linker
26. travanj 2024 23:17