UFC

Novi detalji: Pokćerka Walta Harrisa je upucana, tužitelji u Alabami traže smrtnu kaznu!

 Screenshot (YouTube, CBS 42)
Obdukcija je donijela nove grozne detalje koji otkrivaju da je Aniah Blanchard, 19-godišnja pokćerka UFC-ovog teškaša Walta Harrisa, ubijena hicem iz vatrenog oružja.

Okružni državni odvjetnik Brandon Hughes objavio je da se protiv osumnjičenog Ibraheema Yazeeda podnosi optužnica za ubojstvo. Yazeed je, podsjetimo, prvotno uhićen i optužen za otmicu prvog stupnja, a zbog novih saznanja tužitelji u Alabami traže smrtnu kaznu.

Aniah Blanchard nestala je 23. listopada. Od tada do dana današnjeg policija je uhitila trojicu osumnjičenih uključujući Ibraheema Yazeeda kojeg su svjedoci identificirali kao osobu koja je na silu natjerala Blanchard da uđe u svoj automobil. Ostaci ljudskog tijela, za koje se kasnije potvrdilo da pripadaju pokćerki Walta Harrisa, pronađeni su 25. studenog.

"Put do pravde za Aniah i njenu obitelj neće biti brz, ali mogu obećati da će biti temeljit. Obdukcija je obavljena i medicinski je stručnjak zaključio da je Blanchard ubijena. Uzrok smrti bila je rana od vatrenog oružja", otkrio je Hughes na press konferenciji.

"Moja draga djevojčice. Samo ti se želim zahvaliti što si mi pomogla da promijenim svoj život nabolje. Zašto što si me naučila kako biti muškarac i kako biti bolji otac! Što si mi bila najveći fan. Pobijedio, izgubio ili odradio neodlučen meč. Uvijek si znala kako me nasmijati i kako me oraspoložiti kada sam bio nesretan i kada sam htio odustati. Ti si mi bila svjetlo na ovom svijetu na toliko mnogo načina. Ova bol je neizdrživa. Znam da bi htjela da budem snažan, ali tako je teško. Toliko je teško. Naći ću način da ovo prebrodim, obećavam da hoću. Trenutačno mi ništa nema smisla i potpuno sam izgubljen. Samo bih htio da se vratiš. Nadam se da si bila ponosna na mene. Toliko te volim. Pazi na nas kao što si to uvijek i radila. Sada te trebamo više nego ikada. Moj mali moćni tigar je sada anđeo. Volim te moja djevojčice sada i zauvijek", glasila je dirljiva poruka kojom se Harris oprostio od Aniah.

Linker
25. travanj 2024 14:58