UFC

Objavljena lažna vijest kako je Nate Diaz napao policiju, UFC-ova zvijezda priprema tužbu

Nate Diaz
 Jason Silva / AGIF/AFP
Jedan od vodećih medija na Floridi, Miami Herald, večeras je objavio vijest kako je Nate Diaz hospitaliziran nakon što je otišao u policijsku postaju te se sukobio s prisutnim pripadnicima organa reda. Diaz je to sve opovrgnuo te je na kraju dokazano kako to nije bio on. Ipak, zbog nanesene šteta, Diaz priprema tužbu protiv spomenutog medija.

Kako je prvobitno obavijestio Miami Herald putem svog web portala, MMA borac kojeg su tim putem imenovali kao Natea Diaza, priveden je u policijsku postaju nakon što je pokušao zgrabiti neimenovano dijete. U postaji je došlo do incidenta koji je uključivao fizičko nasilje, a navedeno je kako je bilo potrebno nekoliko policajaca da se borca savlada. Isti je na kraju hospitaliziran.

Vijest je vrlo brzo uzbudila sve MMA medije, no isto tako ju je Miami Herald isto tako brzo uklonio. Naime, medijski predstavnik Natea Diaza otkrio je kako se njegov klijent već nekoliko dana nalazi kod kuće te da ovdje nije riječ o njemu. Ubrzo je to objavio i sam medij uz ispriku Diazu. Na kraju su otkrili kako se zapravo radi o lokalnom borcu Michaela Natesu. 31-godišnjaku koji je prema Tapologyju u dosadašnjoj karijeri upisao po dvije pobjede i poraza, a posljednji put se borio još 2012. godine.

Ipak, nakon ovoga svega Diaz razmišlja o privatnoj tužbi protiv medija zbog štete koju je objava donijela njegovom imenu i ugledu.

"Ova cijela stvar jako je neodgovorna i razmišljamo povući neke pravne poteze. Nate je u Stocktonu još od utorka i ne znam kako se takva neka vijest mogla povezati uz njega. Osim toga, on nikad u prošlosti nije imao nikakvih problema s obiteljskim nasiljem bilo kakvog tipa", izjavio je Diazov glasnogovornik Zach Rosenfield za MMA Junkie.

Što se tiče Nateove borilačke karijere, od UFC 244 poraza protiv Jorgea Masvidala nije puno pričao. Znajući Natea, on će se vratiti kad pretpostavi da je prava prilika za to ili kad vidi opciju borbe koja bi mogla zadovoljiti njegove apetite.

Linker
19. travanj 2024 11:13