UFC

Oglasio se McGregor i komentirao dramu oko UFC-a 249: 'Čestitam Tonyju!'

Conor McGregor
 Kirill KUDRYAVTSEV / AFP
Gadno ste se prevarili ako ste kojim slučajem pomislili da bi posljednja događanja oko UFC 249 priredbe mogla proći bez komentara Conora McGregora.

U srijedu navečer Khabib Nurmagomedov razočarao je milijune fanova i službeno potvrdio da ostaje u Rusiji gdje se nakon zatvaranja granica našao 'zaključan' i, čini se, bez mogućnosti da doputuje u SAD. Samim time, borba UFC-ovog prvaka i Tonyja Fergusona više nije u igri za 18. travnja i otkazana je već po peti put.

Jedna takva vijest nije mogla promaknuti Conoru McGregoru koji je u četvrtak poslijepodne ponudio svoj komentar na novonastalu situaciju.

"Tony i Khabib sudjelovali su u igri zvanoj kukavica, a Khabib je prvi pokleknuo. Što znači da je sada 3-2 u otkazivanjima u Tonyjevu korist. Khab je odjurio iz SAD-a prema svojoj kući usred krize. Vrlo riskantno. Čestitam Tonyju", napisao je McGregor na Twitteru, a nešto prije toga bivši je dvostruki prvak prokomentirao i kako bi se on ponašao da je kojim slučajem u ovim trenucima imao zakazan meč:

"Trenutno sam u formi za borbu! Na početku svega ovoga, rekao sam si - sretan sam što nemam službeno zakazan meč. Da sam kojim slučajem imao, upijao bih sve netočne podatke kako bih uvjeravao sam sebe da sudjelujem u borbi. Držao bih se toga do kraja, natjecao i - pobijedio", napisao je Irac.

Linker
20. travanj 2024 02:47