UFC

O'Malley ne namjerava ponoviti McGregorovu pogrešku: 'Nešto sam i naučio iz tog njegovog iskustva'

Sean O'Malley
 screenshot/Youtube
Jedan od najzanimljivijih UFC-ovih boraca dao je svoj pogled na sveprisutni 'trash talk'

Sean O'Malley je trenutno rangiran kao 14. na ljestvici izazivača u bantam kategoriji, ali po popularnosti bismo ga mogli svrstati u sami vrh.

Ovaj neporaženi 25-godišnjak u dosadašnjoj je karijeri upisao 12 pobjeda iz isto toliko nastupa, a posebno su atraktivne bile posljednje dvije u kojima je nokautirao Josea Alberta Quinoneza i Eddieja Winelanda.

Popularno 'Sugar' uvjeren je da ima sve što je potrebno da postane UFC-ov prvak pa tako već neko vrijeme proziva najveća imena iz svoje kategorije.



"Borac sam o kojem se najviše priča u ovoj kategoriji. Da, pričam i ja puno toga o Petru (Yanu), Codyju (Garbrandtu) i Henryju (Cejudu)... Svima im šaljem poruke i svi mi oni odgovaraju. Očito je da sam se Petru uvukao u glavu. On razmišlja o meni. Mislim i da sanja o meni, probudi se i onda traži pomoć u 'tweetanju'", kazao je O'Malley u intervjuu s MMA Fightingom.

Sean unatoč svim prozivkama i prepucavanjima tvrdi da je u njegovom slučaju to nije nimalo osobno te ističe da neće ponoviti pogrešku kakvu je Conor McGregor napravio u vrijeme svog meča s Khabibom Nurmagomedovom.

"Nema tu ničeg osobnog. Niski ljudi poput Petra, Codyja i Henryja su iskompleksirani zbog visine, naljute se i kod njih je to osobno. Kod mene će to uvijek biti samo posao. Conor je bio dobar u tome sve do borbe s Khabibom. Imam osjećaj da je to tada prešlo na osobnu razinu i da se odrazilo na njega. Definitivno sam naučio nešto iz tog njegovog iskustva - nikad si ne smijem dopustiti da nešto dođe na osobnu razinu", zaključio je O'Malley pred kojim je nastup na UFC 252 priredbi i borba s Marlonom Verom.

UFC 252 popis borbi (main card):

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier

Junior Dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik

Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba

Frankie Edgar vs. Pedro Munhoz

Sean O’Malley vs. Marlon Vera

Linker
20. travanj 2024 13:10