UFC

Otkriveno kad će se boriti Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje
 screenshot/YouTube
Otkriveno je kad bi se Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje trebali boriti za titulu UFC-vog prvaka lake kategorije. Dana White rekao je kako već postoji i ugovor, a u pitanju je kraj ljeta.

Najaktualnija tema oko Khabiba Nurmagomedova trenutno je zdravstveno stanje njegovog oca koji se nalazi u moskovskoj bolnici. No, prije samo par dana saznali smo tko bi mu trebao biti idući protivnik pa je tako zanimljivo pratiti i situaciju po pitanju borbe protiv Justina Gaethjea. Ipak, kako je trenutno prva tema njegov otac, upravo to je bilo ono što se pitalo Danu Whitea, koji je putem društvenih mreža istom poželio ozdravljenje i uspješan oporavak.

"Jučer sam pričao s Khabibom i nije mi ništa rekao. Čini se kako je to htio ostaviti za sebe. Čuli smo se ponovno nakon što sam saznao, teško mu je. No, on je jako ponosna osoba. Znamo koliko voli svog oca pa nam je jasno kako se osjeća", rekao je White na konferenciji za medije nakon Fight Nighta u Jacksonvilleu.

Ipak, u onom prvom razgovoru saznao je informaciju koja nas zapravo sve zanima.

"Kad smo jučer razgovarali htjeli smo mu poslati ugovor, no dogodilo se nekoliko stvari zbog kojih smo to otkazali. Razgovarali smo o borbi u rujnu. Khabib je rekao i da će tada biti spreman boriti se", otkrio je.

To je zapravo ona prva informacija koja je kolala već prije borbe Nurmagomedova i Fergusona. Bilo je nekih insinuacija da bi se borba mogla dogoditi i ranije, čak je i Khabib tako nešto dao naslutiti, no čini se da mu je za punu pripremu ipak potrebno malo više vremena. Lokacija? Sve govori da bi UFC ponovno mogao posjetiti Ujedinjene Arapske Emirate.

Linker
25. travanj 2024 01:11