UFC

Overeem objasnio kako je pripremio zamku za Harrisa: 'Znao sam na što će obratiti pozornost...'

Alistair Overeem i Walt Harris
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Alistair Overeem imao je dosta problema na početku prve runde, ali je u konačnici preživio bombe Walta Harrisa te u Jacksonvilleu stigao do velike pobjede.

Nije tu bilo nekakvog posebnog slavlja i legendarni 'The Reem' prvo je nakon prekida glavne borbe UFC on ESPN 8 priredbe zagrlio svog suparnika kojemu je ovo bio prvi poraz u posljednjih pet nastupa, ali i prvi povratak u kavez nakon velike tragedije i ubojstva njegove 19-godišnje pokćerke Aniah Blanchard.

"Hvala mom Elevation timu. Nekako uvijek uspijevam pronaći fokus", još je iz Octagona poručio Overeem iza kojeg je nekoliko kaotičnih tjedana tijekom kojih je zbog neizvjesnosti oko održavanja priredbi često mijenjao svoje prebivalište.

"Idemo pogledati ranking, boriti se još jednom kasnije ove godine i onda možda vidjeti postoji li mogućnost da još jednom napadnem titulu", dodao je Alistair, a ukratko se osvrnuo i na sami kraj borbe.

"Sjeo mi je 'low kick' i znao sam da će obratiti pozornost na niske udarce, odnosno na noge. Onda sam ga pogodio 'high kickom' i potom zaključio meč s 'ground and poundom'. On je pokazao čvrstoću i nije htio odustati. Osjetio sam da je umoran, ali se uspio držati do samog prekida", zaključio je legendarni udarač nakon što je u noći sa subote na nedjelju upisao već 46. pobjedu.

Linker
19. travanj 2024 09:16