UFC

Perry bijesno poručio Tillu: 'Želim te nokautirati, a onda iskočiti iz kaveza i udariti ti majku u lice'

Mike Perry i Darren Till
 screenshot/YouTube
Mike Perry i Darren Till ponovno su u lošim odnosima, zapravo reklo bi se najgorim do sada. To se lako može zaključiti iz posljednje serije Perryjevih uvreda prema Britancu, a ovim putem u iste je uključio i njegovu majku.

Darren Till u posljednje vrijeme jako se dobro zabavlja na Instagramu. Njegovi komentari često su postavljani bez ikakve kontrole i bez ikakvog pravog cilja. Većinom je to sve završavalo u mirnom tonu ili uz šalu, ali ne i kad je pomalo neukusne komentare uputio na račun nove djevojke UFC-ovog velteraša Mikea Perryja. Ovom se to nije svidjelo pa se njihov odnos vrlo brzo vratio u stanje u kakvom je bio 2017. godine, kad je došlo do prozivke nakon Tillove pobjede protiv Donalda Cerronea.

Perry, koji je nedavno (po drugi put) raskinuo sa svojom suprugom, "Platinum Princess" Danielle Perry, jednostavno je poludio pa je uslijedila serija poruka. Prisjetio se Perry tim putem i situacije iz vremena dok su bili u dobrim odnosima, kad je došlo do "pokvarenog telefona" ispred hotela. Tim putem je Perry pozvao Tilla na sparing, a on je razumio da ga zove u spa.

"Želim se boriti protiv Darrena Tilla. Želim ga prebiti, a onda iskočiti iz kaveza poput Khabiba, skočiti i majku mu udariti nogom u lice. J**eš Darrena Tilla", rekao je Perry u razgovoru za MMA Junkie, dodavši:

"On je jedno obično govno. Nemam nikakvih problema s tim što on je, ako stvarno voli pu**ti. To mi je u redu, on to voli. Vjerojatno je zbog toga htio ići sa mnom u spa. J**eš njega. Oprostite na mom izražavanju, no mrzim tog tipa. Jednostavno, ne mogu podnijeti kad netko govori neke stvari."

Iako bi se Till, prema svemu sudeći, iduće trebao boriti protiv Roberta Whittakera, Perry želi njihovu međusobnu borbu pa čak i ako to znači njegov odlazak u srednju kategorije. Naime, Till će se u velter teško vraćati.

"Ja trenutno isto imam 84 kilograma. Spreman sam se boriti protiv njega u toj kategoriji, nabacit ću ih još par, ali ću svejedno biti brži od njega, dok će on biti debela nakupina govana", dodao je Perry.

Trenutno nije jasno zašto je Mike odlučio u sve uključiti Tillovu majku, no na sve to je nadovezao još jednu Twitteru objavu. Zapravo, ona je došla nakon kratkog Tillovog odgovora, kako će ga ispljuskati.

"Kada već govorimo o pljuskanju. Sjećaš li se Darren kako su pljuskali 'guzovi' tvoje mame, kad bi tvoji bivši prijatelji došli u stan", posljednja je izjava Perryja, koju je objavio putem svog osobnog Twitter profila.

Perry se trenutno baš i ne nalazi u zavidnoj formi, budući da je poražen u posljednje dvije borbe, odnosno tri od posljednje četiri. S druge strane, Till je u srednjoj kategoriji debitirao pobjedom nad Kelvinom Gastelumom i s pravom može gledati prema potencijalnom napadu na titulu kategorije do 84 kilograma, do kojeg ga može dovesti jedna ili dvije značajne pobjede.

Linker
26. travanj 2024 11:08