UFC

Perry se zahvalio UFC-u što su mu konačno dali 'slabog protivnika'

Mike Perry
 Screenshot (YouTube, UFC)
Mike Perry oduševljen je UFC-ovim izborom njegovog idućeg protivnika

Među fanovima popularni Mike Perry vratit će se u Octagon 27. lipnja, a u istom će ga dočekati njegov kolega iz velter kategorije Mickey Gall.

Ovaj zanimljivi okršaj mogao bi se održati na UFC-ovom 'Fight Islandu' ili u APEX kompleksu, a za Perryja dolazi u trenutku koji bi mogao odrediti njegovu budućnost u najpoznatijoj svjetskoj MMA promociji.

Nakon što je u prvih pet nastupa pod okriljem UFC-a upisao četiri pobjede i jedan poraz, Perry je u idućih sedam mečeva slavio nakon samo dva. Ali, ako ćemo suditi prema njegovom trenutnom raspoloženju, on je uvjeren da će se već borbom protiv Galla vratiti na pobjedničke staze.

"U posljednje tri godine borio sam se isključivo s TOP protivnicima, u tim trenucima najboljim velterašima. Stoga sam se i malo mučio na svom putu, ali sada imam slabog protivnika poput Mickeyja Galla. Za pravu plaću, to je ostvarenje snova. LOL, hvala UFC-u", komentirao je Perry preko Twittera.

Spomenimo i da će ovo za Galla biti prvi meč od kolovoza prošle godine kada je jednoglasnom odlukom svladao Salima Touahrija. 28-godišnji Amerikanac još uvijek nije stigao do dvoznamenkastog broja profesionalnih MMA nastupa i u okršaju s Perryjem lovit će svoju sedmu pobjedu (6-2).

Linker
25. travanj 2024 07:58