UFC

Poirier ili Hooker? Borci prognozirali meč glavnih zvijezda nadolazeće priredbe

Dan Hooker i Dustin Poirier
 Screenshot (YouTube, UFC)
Prema prognozama izdvojenih boraca se čini kako je favorit prilično jasan

Dustin Poirier i Dan Hooker ovoga vikenda naći će se u Octagonu sa suprotnih strana, a svoj pogled na njihov meč dalo je nekoliko poznatih MMA lica.

Elitni borci lake kategorije predvodit će UFC on ESPN 12 priredbu u lasvegaškom APEX kompleksu. Ako pogledamo ponudu kladionica, vidjet ćemo da je bivši privremeni prvak Poirier favorit te se tečaj na njegovu pobjedu kreće oko 1.45, dok onaj na slavlje 30-godišnjeg Novozelanđanina iznosi oko 2.85.

A otprilike poput kladionica razmišlja i većina profesionalaca koje je kontaktirao poznati portal BJPenn.com, ali i čitatelji Fight Site koji su u Facebook anketi, u trenucima pisanja ovoga članka, s 83 posto glasova stali na stranu američkog borca.

Da čujemo, tko je vaš favorit u ovom zanimljivom okršaju?

Posted by Fight Site on Friday, June 26, 2020

Prognoze boraca

"To je je*eno slatki okršaj. Čeka nas kickboxing visoke razine, a moj je favorit Dustin. 50-50 je, ali mislim da će Dustin pobijediti", Sean O'Malley.

"Rekao bih Dustin. Dan u posljednje vrijeme izgleda sjajno, ali Dustin mi se čini kao raznovrsniji borac. Možda sam i malo pristran jer sam prijatelj s Dustinom, ali stojim uz njega u ovom meču", Frankie Edgar.

"Obojica su sjajni borci, ali ako bih se morao kladiti, kladio bih se na Poiriera. Borio se protiv bolje konkurencije, ali Hooker se popravlja i napreduje svakom borbom. No, jednostavno imam osjećaj da je Dustin na višoj razini", Josh Emmett.

"Dan Hooker me iznenađuje. Svaki put kad se bori odradi odličan posao i izgleda dobro u Octagonu. Teško je ovo prognozirati jer Poirier snažno udara... Više nekako naginjem Poirieru", Gray Maynard.

"Rekao bih Dustin", kratak je bio Jim Miller.

"Poirier bi trebao to dobiti. Njegovo iskustvo u borbama na najvišoj razini će napraviti razliku", Lyman Good.

"Sviđaju mi se obojica. Meč je to koji može otići i na jednu i na drugu stranu, ali mislim da će Dan Hooker biti taj koji će slaviti. No, ne bih se iznenadio da Poirier pobijedi", Ian Heinisch.

"Ne znam, bit će to jako dobra borba. Dan Hooker je zvijer, a Dustin Poirier je klasa pa, iskreno, nemam pojma to će pobijediti", neodlučan je bio Maurice Greene.

Linker
17. travanj 2024 01:09