UFC

Poiriera oduševili neprirodni uvjeti: 'Da mogu, borio bih se tako do kraja karijere'

Poirier vs. Hooker
 screenshot
Dustin Poirier oduševljen je novih uvjetima borbe, bez prisutne publike u dvorani

Dustin Poirier i Dan Hooker odradili su jednu od najboljih borbi u povijesti UFC-ove lake kategorije. 25 minuta akcije ponudili su gledateljima pred ekranima i mnogi smatraju kako je borbi nedostajala tek publika i atmosfera koji oni donose.

No, Poirieru oni nisu nedostajali. Zapravo, on smatra kako je tako dobar nastup odradio upravo zbog toga što nije imao distrakciju koju isti znaju stvarati.

"Da mogu, tako bih se borio do kraja karijere. Osjećao sam se kao da smo tamo samo Hooker i ja. Bio sam izuzetno fokusiran i sviđa mi se taj osjećaj. Mogu tako se boriti najbolje što znam jer je to istinski osjećaj. Tamo smo samo mi, nema nikakvih vanjskih podražaja, nikakvih smetnji. U fokusu je samo borba, a to je ono što radim najbolje", rekao je Dustin u razgovoru s Arielom Helwanijem.

On nije jedini borac koji je pohvalio ove nove, zapravo neprirodne uvjete. Čak i mnogi gledatelji podržavaju ovaj način priredbi, jer od borbe vide i čuju puno više, a neki su zadovoljni i što mogu čuditi svaki savjet iz kuta te još bolje popratiti samu borbu, s neke potpuno druge razine.

Linker
24. travanj 2024 03:07